[Thiel]Mam już tego dość!

Status
Zamknięty.

Baton

Weteran
Weteran
Ten Thiel doprowadzam mnie do białej gorączki kiedy zarejestrwałem sie poraz pierwszy (już po wielkim resecie) to mi bez powodu wywalono konto napisałem maila ale nie odpisali! A dzisz kiedy już miałem prawie 3 poziom znowu mi wywalili konto bez powodu!!!! TAK NIE MOŻE BYĆ!

RaVeN

Admin Site
Weteran
eh

No bardzo dziwne a może baton zapomniałęs hasła? ? . Mnie tam jescze nie usuneli anie razu.

Ice_ReVeNanT

Member
Ja też jeszcze nie miałem kołopotów na Thiel'u:)Jeden komp=Jedno konto
tongue.gif

Baton

Weteran
Weteran
Re: eh

QUOTE No bardzo dziwne a może baton zapomniałęs hasła? ? . Mnie tam jescze nie usuneli anie razu.
Na bank nie zapomniałem!!!!!
Ale również czemu oni nie odpisują!?

A

Anonymous

Guest
"oni" czyli kto? Piszesz pewnie tylko do Gameca to po pierwsze. A po drugie on ma ostatnio wiele wazniejszych rzeczy - np. tworzy własny CMS.

A po trzecie: hacker_zhackowany@op.pl jeśli chcesz do kogoś wysłac e-mail.

a po czwarte: jak sie zapomina hasło to jest opcja "zapomniałem haslo".
tongue.gif

A

Anonymous

Guest
Jak kasuje konta to nie patrze na nicki tylko na ipy chyba ze ktos zglosil ze np ma brata czy cos ktory tez gra.

Baton

Weteran
Weteran
No dobra ale czemu mi wywalono konto kiedy po raz pierwszy sie zarejestrowałem (po wielki rseecie) to miałem jedno konto i nagle mi znikoło! No to założyłem od nowa i znowu znikło!

Cor Angar

Member
Błąd matrixa
ohmy.gif

Nie no joke. Zgłoś się poprostu do Gamec-a my na to nic nie poradzimy.

bobek_666

sex beast
Weteran
GAMEC nic nie pomoże...jeżeli twoją posatć usunoł to jeje nie ma!!! koniec...ze mną było podobnie :evil:

Król Robar II

New Member
hehehe jest nowa wersie to po pierwsze po drogie jak jush sie zarejestrowales na nowej wersi to jak ktos z twojej sieci grał albo miałeś dwa konta to byles kopanu wszytcy o tym samy ipe bytli kopani!!

Vampek

Weteran
Weteran
A tak przy okazji- Pisze się Król Rhobar, nie robar. ;)

Słuchaj, miałem dokładnie tak samo. Pod koniec Starej Ery miałem 8 poziom. Ale nic to, po resecie wraz z Nową Erą się pozbierałem i zacząłem grać dalej. A tu okazuje się, że mając 2 postacie złamałem regulamin i że mogłem kogoś poinformować. Tja... ja bym regulamin dawał PRZED wyznaczaniem kar, a nie PO.

PS. Tworząc Obliviona ustanowiłem między innymi taką zasadę, że jeśli się ma 2 postacie, trzeba OBIE rozwijać. Inaczej druga jest kasowana, a pierwsza musi zapłacić karę.

A

Anonymous

Guest
To "troche" bezsensu. Wygrasz tą drugą postacią z jakims gosciem i zdobedziesz 500000000 sztuk złota i przekażesz głownemu i co? własnie dlatego nie powinno sie miec dwóch postaci. a jak ktos by chcial usunąć to będzie sobie wybierał kogo usunąć? Ja bym usunął obydwie i by grał od nowa. ale to tylko moja sugestia ;P

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
A moją sugestią jest już zamnąć ten temat.

pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom