Można kupić jedynie 3 część. Thief: Dark Project można tylko na allegro, Thief: Gold niestety nigdzie nie kupisz, trzeba to załatwiać prywatnie, a Thief: Metal Age możne kupić przez tylko internet
QUOTE Czy części 1 i 2 są dostępne jako FreeWare?
Niestety nie. Trza je kupić, ewentualnie ściągnąć z neta (czego nie polecam, bo nie ma filmików, a one rozkręcają fabułę
Grałęm w 1 część już baardzo dawno temu i.... po treningu odpuściłęm.
Ta gra jest dosłownie bezsensu ( mówie o 1 części rzecz jasna ).
Nie wiem co zrobili w następnych i szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi.
Lipna ta gra :/
Thief jest grą dla ludzi lubiących FPP+myślenie, tutaj metodą na rambo niewiele wskurasz, musisz wyczekiwać na dogodny moment, przemyśleć jak się dostać gdzieś nie zauważony. Wogóle gra ma swój klimat,tylko trzeba go poczuć, jest to druga moja ulubiona gra po Gothicu.Ehhh chyba se przejde jeszcze raz Haunted Cathedral, ta mapka wymiata.
Thief 1- Klimacik powala
Thief 2- Ciut gorsza od jedynki(brakowalo mi zombiaków)
Thief 3- Sprzęt/niedane bylo mi jeszcze zagrać
Ja grajac w T DS gralem jakies 3h i stwierdzilem ze gierka nie nalezy do prostych, a ja daleko w niej nie zajde :? wiec odpuscilem sobie dalsze starania :cry:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.