The Library Of Tanuvar

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
Mam okazję i zaszczyt przedstawić stronę mojego kolegi. Wiem, że takich stron jest kilka w sieci i nie ma ona większej racji bytu ale mimo wszystko ma to coś w sobie. Jest ona tworzona z pasją przez kilka osób. Serwis jest poświęcony fantastyce i grą typy crpg. Jest na niej dużo dobrych działów. Posiada dobry lay i bardzo dobry serwer.

Zapraszam http://www.tanuvar.up.pl/
smile.gif

Miło będzie jak pomożecie w rozwoju serwisu. Zapraszam także na forum.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
im się zdaje czy to stronka Angara? Heh znam go, polecił mi ją(strone) i uważam ze :
Szata jest super, wsyztsko odpowiednio dobrane tylko troche ciemne (bo ja patzre na komputer przy świetlke żarówki:p) ocena 9,5/10

dziay jescze rozbudowane za bardzo nie są, za wiele ich też nie ma więc... tu nie ocenie bo nie chce psuć oceny kumplowi
wink.gif
bo to wiem ze jeszcze poprawi ...

Forum...
za dużo userów nie ma... sam się włąśnie zarejestrowałem
wink.gif
bo jak już stronka w reklami to tzreba nabić userów nie
biggrin.gif
...
to to tyle ocena ... a co was to
tongue.gif
ja z angarem na GG pogadam jak mi się zachce
biggrin.gif

EDIT::

Na GN ocena była niska bo dla mnie ten .lay nie pasował do sgtrony, ale był fajny, a tu wręcz odwrotnie, psuje do strony i jest fajny! Pozatym każdy ma inny gust. a co do tego że jakby clone dał ankiete jak się podoba mi ten lay to bym napisał 9/10
tongue.gif
bo się do niego przezwyczaiłem:p na początku zmiany bym dał 4/10... A ejszcze jedno nei jestem LIZUSEM i to se zapaqmiętaj, poprostu może dlatego że jest moim kumple oceniam go łagodniej, więc nie mów jeżeli czegoś nie znasz... a i nie obrażaj mnie!!

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Żadko //rzadko zaglądam na podobne serwisy, a jak już zaglądam to zazwyczaj robię to raz i już tam nie wracam bo coś mi w nich nie pasuje, ze stroną twojego kolegi jest inaczej, ma ona w sobie coś co mnie ujeło, i coś co kazało mi ją dodać do zakładek żeby sprawdzać na niej, i już raczej tylko na niej nowości dotyczące jakże wspaniałych gier cRPG. Oceny nie wystawię, bo widać że prace jeszcze nie skończone, ale jeśli wszystko byłoby zrobione tak jak do tej pory to może nawet na 9/10 bym się pokusił.

Z wyrazami szacunku. Godfather

R

ReZiWiz

Guest
QUOTE im się zdaje czy to stronka Angara? Heh znam go, polecił mi ją(strone) i uważam ze :
Szata jest super, wsyztsko odpowiednio dobrane tylko troche ciemne (bo ja patzre na komputer przy świetlke żarówki:p) ocena 9,5/10

Nie popieram lizusa Jodełki. Brzydki skin, powiem nawet bardzo brzydki. Źle wyjustowany. Co ma wogóle strona na celu? Lay przerobiony z ogólno dostępnego laya na jportal o nazwie Papirus. Nic wyjątkowego.

-> Do Jodełki:

Na przyszłość zastanów się nad ocenianiem. Lay na GN oceniłeś na 6/10. Gratuluję głupoty w systemie oceniania. cLoNe jakby dał ankiete "Jak podoba Ci się lay na Gup" zaznaczyłbyś ocene 10...

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (ReZiWiz @ 02-12-2005, 09:25) QUOTE im się zdaje czy to stronka Angara? Heh znam go, polecił mi ją(strone) i uważam ze :

Nie popieram lizusa Jodełki. Brzydki skin, powiem nawet bardzo brzydki. Źle wyjustowany. Co ma wogóle strona na celu? Lay przerobiony z ogólno dostępnego laya na jportal o nazwie Papirus. Nic wyjątkowego.

-> Do Jodełki:

Na przyszłość zastanów się nad ocenianiem. Lay na GN oceniłeś na 6/10. Gratuluję głupoty w systemie oceniania. cLoNe jakby dał ankiete "Jak podoba Ci się lay na Gup" zaznaczyłbyś ocene 10...
Wiesz Rez zgodzę się z Tobą. Wielu userów ocenia jakis portal po tym kto go prowadzi, a nie tak na prawdę na jakim poziomie stoi.
Trochę, jest to śmieszne, ale każdy ma parwo do oceny. Tu podoba mu się ley, a na GN nie i ma prawo do takiego zdania.

Proszę o dlasze oceny serwisu.

Dark Shadows

Active Member
Strona bardzo dobra i posiada według mnie naprawdę dobre artykuły. Spodobał mi się szczególnie ten o Gothicu. Jak dla mnie wspaniały. Zwięzły, opatrzony obrazkami a co najważniejsze czytelny i przystępny.

Kolejna rzecz to ta strona ma to coś, co przyciąga do niej. Ma to coś, że masz ochotę tam posiedzieć, poczytać albo popisać na forum. Na stronie się zarejestrowałem.

Co do laya to może i nie jest super, ale to dobry średni poziom wśród całej reszty. Jednak jak napisał Kacperex strony nie ocenia się po tym, kto ją prowadzi a po tym jak strona wygląda i na jakim jest poziomie.

To moja ocena serwisu. Jak dla mnie to mocna 8/10 dla niej, bo nadal może jest w budowie.

Cor Angar

Member
Witam wszystkich serdecznie. Cieszy to moje serce, że ktoś inny niż ja zareklamował ten serwis
smile.gif

Co do ocen - lay stoi na średnim poziomie. Postaram się jeszcze może wymyślić lepszy, ale najlepiejby było gdyby zrobił go profesjonalista. Miło, że jest to "coś", ten klimat który przyciąga użytkowników. To dla mnie bardzo ważne. Co do forum - aż tak bardzo mi na nim nie zależy i traktuję je chłodno. Bardziej zależy mi na rozbudowie portalu, pisaniu artów i zrobienia z tego naprawdę niezłego serwisu fantasy & rpg.

Artykuł o Gothicu napisałem ja
smile.gif
dziękuję za pozytywną ocenę. Chciałbym też, żeby reszta taka była. Nie długie przynudzanie, lecz zwięzłe (co nie oznacza, że krótkie) i przyjemne dla usera. A screeny zdaniem moich kolegów właśnie ten klimat potęgują.

Wczoraj do redakcji dołączyło sporo osób. Mam nadzieję, że najbliższe tygodnie będą złotymi dla portalu, pod względem rozbudowy merytorycznej
smile.gif

Co do budowy ^.^
Można to tak nazwać bo artów jest na stronie mało. O layu wspominałem już wcześniej.
Z wyrazami szacunku, szcześliwy Cor Angar ;]

Post Scriptum:
Na podstawie papirus? Ok, dzisiaj zmienię wygląd menu i tła pod newsy oraz strony. I już nie będzie papirus. Pozdrawiam.

Roioan

Member
Jak wszyscy użytkownicy że lay jest dobra. Rozbudowaliście działy i dorzuciliście forum. Szukałem czegoś o Baldur Gate i znalazłem, co do forum:
Narazie mało userów, ale strona nowa ( jak na początek to dobrze).Życzę żeby strona i forum się rozwijała. A więc morze się zarejestruje.

Pozdro
tongue.gif

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Zacznę od sprawy, loga które nie wygląda najgorzej, ale napisy na logu mogły by być jaśniejsze. Strona jest na jportalu, które posiada wiele błędów. Cóż, nie wiem może mój monitor jest rozstrojony ale ja nie widzę napisów na bloczkach menu muszę zaznaczać aby przeczytać w jakim menu jestem, aczkolwiek nie sprawia mi to żadnych problemów. Kolejną sprawą jest tematyka, uważam iż stron o tej tematyce jest trochę dużo tak samo jak o gothicu. Uważam, iż działy powinny zawierać trochę więcej informacji, ponieważ teraz są bardzo ubogie.
Przejdę do sprawy forum, uważam iż ipb może przyciągnąć userów.
Widać, że strona nowa.

Zarejestrowałem się na forum ale nie obiecuje aktywności.

Życzę powodzenia.

Pozdro.

EDIT
Teraz spoko wygląda ;] !

Cor Angar

Member
Strona wcale nie jest taka nowa
smile.gif

Może jako jPortal i serwis - tak, lecz jako mój homepage i zbiór mojej twórczości istnieje już sporo czasu. Za artykuły weźmiemy się z redakcją w ten weekend. Co do tych którzy zarzucali tylko przeróbkę papirusa - wszystko na tą chwilę jest moje (grafika). Zrobiłem nowe nagłówki menu - mam nadzieję, że się spodobają Shoox :] imho widać już na nich doskonale. Co do jPortal - nie miałem możliwości ściągnięcia phpFusion ani phpNuke (zabugowanie jakieś ;\ z ciasteczkami). Pozatym nawet Gothic Up jest na jPortal
wink.gif

Tematyka? Jest taka jaką lubię, która jest moją pasją i jest tym co chcę robić w życiu. Nie obchodzi mnie mnogość, ponieważ uważam że nie wystawiam dennego serwisu. Co najwyżej jeszcze się budujemy. I nie robiłem tej strony pod publikę, lecz dla siebie. W końcu zaczęło się od homepage
smile.gif
a teraz jest serwisem, który prowadzę z dosyć liczną po przedwczorajszym boom'ie redakcją ^^. Zapraszam serdecznie do oglądania nowej grafiki, nie zmieniło się tak bardzo, ale zawsze jest coś nowego
smile.gif
no i wejdźcie po weekendzie, albo w czasie to poczytacie nowe arty ^.-

Tschuss
biggrin.gif

Pozdrawiam.

G

Gray_Fox

Guest
Stronka jest bardzo profesjonalnie wykonana . Z przyjemnością czytało mi się wasze niektóre działy w tym i Kal Online. Ładny lay, mroczny klimat , w sam raz jak na stronkę fantasy. Na foro już sie zarejestrowałem. Forum też niczego sobie, ładna szata graficznia. Ogólnie oceniam 10/10

Narq :]

Kacperex

KacŚpioszek
Nowy rok i nowe niespodzianki
smile.gif

Jak wiadomo serwis jest fantasy. Pojawił się nowy layout na stronie, nowe logo, które jest bardzo dobrze wykonane. Masa nowych artykułów, których codziennie przybywa no i spora dawka newsów. To wszystko pojawia się u Nas.
Zapraszam do odwiedzin i reklamy strony
smile.gif

Proszę o opinie i sugestie
wink.gif

Pozdrawiam

+Dark Innos+

Member
No mi się ta stronka podoba skin , kolory są spox ale jest jedna żecz jaka mi nie pasi - Czciona - wydaje sie mi taka normalna można było dac jakąś orginalna , ale reszta jest GIT. Moja ocena 7,5/10

Em.50

Member
Widać , że stronka jest utrzymywana na wysokim poziomie . Dobrzy redaktorzy . Pracowici Admini ... od strony graficznej prezentuje się b. dobrze . Merytoryczna zawartość dorównuje grafice w serwisie . Ogólnie bardzo fajne dzieło :] .
Ocenqa : 9/10
biggrin.gif

Boba Fett

Member
Polecam tą stronę, jest bardzo dobra. A i kilka nowości jest. Rdaktorzy starają się pisać ciekawe artykuły i nie tylko.
A na forum trochę słąbiej, bo mało aktywnych user'ów. :/ Dlatego też zapraszam do pisania na ów forze i pomocy przy witrynie.

Ale ogółem, moja ocane to też 9/10. Jest to jedna z najlepszych stron, na jakich siedze.

Boba Fett

Transaction to End...

Ps. Stary link nie działa, więc daje aktualny:
http://corangar.loch.webd.pl/vortal/news.php

Cor Angar

Member
Heh, dawno tu nie byłem. Pozwólcie, że się wypowiem. Szata graficzna to nic, skórka podstawowa, której najchętniej, jak najszybciej, bym się pozbył. Niestety grafik trochę sobie wybył i nic z tego - przynajmiej narazie. Mamy weekend, więc możecie być pewni, że znowu dojdzie trochę rzeczy. Sorki za to, że ostatnio mało się pojawiało, ale wiadomo... szkoła
tongue.gif

Z wyrazami szacunku.
P.S jak ktoś ma problemy z adresem (zapamiętaniem) >> tanuvar.up.pl , coprawda niebawem będzie inny.. pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom