The Bstu - Witamy Na Gothic Up

Który utwór z płyty podoba Ci się najbardziej?

• Total voters
    0

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
TadaM!

W imieniu zespołu uroczyście oświadczam, że debiutancka płyta Witamy na Gothic Up ukaże się jutro o godzinie 20:00 z okazji Dnia Kobiet!

Wraz z muzyką dostaniecie też książeczkę z tekstami :)

Oto tracklista:

1. Witamy na Gothic Up
2. Płock
3. Wyjdź i Pokaż się
4. Kosmiczny Bojan
5. Uśmiech Dragomira
6. Jak Się Nie Podoba To Wypierdalać
7. The BSTU vs. Nauczyciel
8. Moderatorzy
9. Musisz Lizać d*pę
10. Leń
11. Ręka Yeeda
12. Człowiek Pajonk (Lux Cytryna Theme)
13. Błazen
14. Wszyscy Ludzie BooMa

Plik pojawi się jutro w tym temacie. Serdecznie zapraszam!

Electric Dragon

Majster
Weteran
Heheh, no ja myślę Was usłyszeć jutro :D W końcu nadeszła premiera pierwszej płyty.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
miała być na nowy rok... teraz już nie jest żadnym hitem

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
No właśnie, CHICIOR :trollface:

Nie mogę się doczekać przesłuchania tej płyty :trollface:

Electric Dragon

Majster
Weteran
Patronat nad płytą oficjalnie objął portal Gothic up. Do pobrania na ipody i inne mp3 od jutrzejszego wieczora z naszych serwerów.

Extrasy:
- podpisy członków grupy na każdej z piosenek

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Myślę, że piosenka pt. "Moderatorzy" podbije listy przebojów w całym kraju! Ponadto znajdzie się jeszcze kilka perełek :trollface:

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Co tam Moderatorzy, Lux Cytryna theme to jest to :trollface:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Wasza debiutancka płyta podbije listy przebojów, ale przecież to nie o to chodzi, chodzi o to żeby grać muzykę prosto z serca i zeby sluchacz też ją sobie wziął do serca.
z niecierpliwością czekam i mam nadzieję, że w waszym studiu nie próżnują i przygotowujecie się do kolejnych nagrań!!

Chętnie bym usłyszał Eminema albo Madonnę śpiewającą na waszych beatach :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
wydana na dzień kobiet? aha czyli to prezent dla mnie i innych kobitek z forum, więc się panowie tak nie podniecajcie :trollface:

ja czekam na wersję kolekcjonerską :p

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż wygląda na to, że wszyscy dowiedzą się, iż mam kompleks małego uja :)

Ci najsurowsi muszą zawsze być znienawidzeni przez tłum...ot co taka rola niewdzięczna ;p

ja czekam na wersję kolekcjonerską :p

? Popiersie booma?

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
na cd skarbie, na cd z okłądką i książeczką i autografami , taka wersja nie wirtualna ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
OMg omg...posiurałem się ze szczęścia ;p

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Zapraszamy wszystkich do słuchania, komentowania i głosowania w ankiecie na najlepszy utwór! :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Pobrane :) l odsłucham po Meczu Barca - Arsenal :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Przesłuchałem już całą płytkę, leci już zapętlona któryś raz z rzędu. PIERWSZA KLASA PANOWIE, niektóre rymy tak się wkręcają że nie można się powstrzymać od słuchania i śpiewania, polecam tą płytę wszystkim.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Też przesłuchałem. Teksty w porządku- nie powiem. Gorzej z wokalem, ale może tak miało być, a ja nie kumam tej estetyki... Tak czy siak, wrażenia pozytywne. Na kawałek nie głosowałem jeszcze, muszę to bardziej zgłębić :lolface:.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Przesłuchałem wszystko z wyjątkiem tych plików z nagraniami rozmów... nie chciało mi się tego słuchać.

Powiem że ogólnie wyszło całkiem ładnie. Podobała mi się np. piosenka "Wyjdź i pokaż się" ze względu na fajną linię gitary albo "Pożegnań nadszedł czas", ze względu... po prostu była fajna. Generalnie wrażenie pozytywne, do tego ładna jakość dźwięku. Momentami słyszałem tylko charakterystyczne dla "domowych" nagrań szumy w mikrofonie, powstałe od wypuszczania powietrza, ale to można przeboleć ;).

Co do piosenki (w głównej mierze) o mnie. Wyciągacie (naciąganą) sprawę sprzed mniej więcej półtora roku i oskarżacie mnie o zachowania, z których już dawno wyrosłem.... żenada. Żeby nie było, nie mam zamiaru stroić fochów. Po prostu to było chamskie z waszej strony i nie było mi zbyt miło. Jak ktoś ma coś do mojej osoby to niech powie mi to wprost, a nie w taki sposób.

Ave

Do góry Bottom