Test Zaufania

Status
Zamknięty.

idonina

New Member
Otóż problem polega na tym że zdobyłem zaufanie u wszystkich cieni i ide do Diega i mówi że już zjednoczyłem wystarczająco wiele osób ale jeszcze czeka mnie test zauwania , i właśnie wtym problem że on mi nie chce dać tego testu zaufania. Co robić?
Z góry dzięki.

E

Electric_Dragon

Guest
Jak to Ci nie chce dać?? Powinna być u Ciebie dostępna ta kwestia. Niemożliwością jest, żebyś nie posiadał tej kwestii.
Cały dialog wygląda tak:

B- Bezimienny
D- Diego
Test zaufania(przyniesienie listy ze starek kopalni)

KOD
B: Na czym polega test zaufania?
D: Będziesz się musiał wybrać do Starej Kopalni. Tam znajdziesz faceta imieniem Ian. Od niego dostaniesz listę.
D: To bardzo ważny dokument. Zawiera spis wszystkich rzeczy, których potrzebują od nas ludzie z kopalni.
D: : Postaramy się, żeby dostarczono je z następnym konwojem.
B: Żaden problem!
D: Właśnie że jest problem. Ta lista nie może wpaść w ręce ludzi z Nowego Obozu!
D: Jak już powiedziałem: to bardzo ważna lista. Jeśli nie zawalisz - daleko tu zajdziesz.

{wpis do dziennika}
Diego wysłał mnie do Starej Kopalni. Tam, od człowieka imieniem Ian, dostanę bardzo ważną listę, która pod żadnym pozorem nie może wpaść w łapy ludzi z Nowego Obozu.

dalej dialog wokół testu się toczy

KOD
B: Skoro ta lista jest taka ważna, skąd pewność, że Ian wyda ją komuś takiemu jak JA?
D: Bo powiesz mu, że przysłał cię Diego.
B: Tak zrobię.
{wpis do dziennika}
Ian da mi listę, jeśli powiem mu, że przysyła mnie Diego.

droga do kopalni
KOD
B: Gdzie znajdę Starą Kopalnię?
D: Porozmawiaj z Grahamem, to nasz kartograf. Powiedz mu, że ja cię przysyłam, i że potrzebujesz mapy. Z niej dowiesz się, gdzie leży kopalnia.
D: Graham mieszka na lewo od północnej bramy.
{wpis do dziennika}
Od Grahama dostanę mapę. Znajdę go na lewo od północnej bramy

idonina

New Member
No ale on tylko mówi ze juz zjednoczyłem wystarczającą liczbę osob i tylko to.

felek

Member
otóż możesz użyć koda i po sprawie i nie musisz iść do kopalni oto on : thelist

E

Electric_Dragon

Guest
Nie jest to najlepsze rozwiązanie wg mnie. Kody są błeee. Wracając do tematu, po co mu lista skoro nawet nie dostał zadania na nią ? ;)

@down
Poczekamy i zobaczymy.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
A może dostał i ma je w dzienniku, tylko o tym nie wiem. Bo innego wytłumaczenia to ja tu nie widzę, chyba że oddał list ludziom z NO. Radzę zajrzeć do ekwipunku i sprawdzić czy nie ma tam listy, bądź sprawdzić w dzienniku czy zadania jest zlecone.
Najprawdopodobniej już sobie poradził z tym zadaniem, bo nic nie pisze.

Najemnik@

Member
co ci szkodzi idz do kopalni do Iana a jak juz odbierzesz nie zapomnij zaniesc jej najpierw do laresa a potem do Diego i znow do Laresa ze zaniosles i po nagrode do Gorna wiecej doswiadczenia :D

Broother

Member
Gdy zaniesie do Laresa, to nie dostanie się do Starego Obozu, a on chce się tam dostać! Do tematu, to też kiedyś myślałem, że nie dał mi tego zadania :p Lecz zerknąłem w końcu do dziennika i zobaczyłem, że mogę już iść. Idź idonina, na pewno dostałeś/aś to zadanie. Jeśli jednak nie (w co wątpię), to parszywy bug.

idonina

New Member
No jednak dostałem to zadanie tylko nawet o tym nie wiedziałem ale poszłem do kopalni i wzięłem listę.

I załatwiony problem. Aha poprawnie pisze się 'wziąłem'. Zamek

juliX

New Member
jka pogadasz z Ianem to chyba potem musisz isc do pelzaczy i gdzies na samym dole gdzie sa 3 to jest maszyna to tam lezy zebatka i daj to Ianowi i on costam ci da....
potem powiedz Diego'wi ze zrobiles tamto i idz do Thorusa i get looz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom