Test Drive Unlimited

Status
Zamknięty.

Johnny

Member
Witam. Chciałbym sobie zakupic powyższą gre ale nie wiem czy warto wydawac 100 zł za nią. Jakby ktoś mógł mi poradzic czy warto ją kupic czynie. Czytałem że w wersji podstawowej nie ma większości samochodów (Mercedes, Lexus i inne). Ale nie wiem czy to jest tylko do wersji na PC czy na XBOX 360. Jakby ktoś mógł odpowiedziec to bardzo prosze .

Pozdro !

Pablo

Member
Gra ta jest ogolnie bardzo dobra. Ale jesli grasz w tryb gry dla pojedynczego gracza dosc szybko ci sie znudzi. Jesli masz dostep do internetu a chyba masz :) i oryginalna wersje gry to powinna ci sie spodobac. a i jeszcze jedno lepiej jak bys mial jakis inny kontroler niz zwykla klawiature. na klawisze gra ta jest zbyt trudna

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Można dodać, że pomimo gigantycznego obszaru gry jest on bardzo monotonny i niekiedy poziom trudności jest wnerwiający(w wyścigach, gdzie masz pasek "driving", który maleje, kiedy zjeżdżasz z drogi albo obijasz się o przeszkody, samochody barierki lub krawężniki, zanika w zastraszającym tempie, a trochę trudno jest brać każdy zakręt
-z dużą prędkością
-nie obijając sie o barierkę
-nie wypadając nawet odrobinkę z trasy
a jak spadnie do 0 to przegrywasz)
Tak więc grając miałem poczucie lekkiego niedopracowania i złych rozwiązań w niektórych miejscach.

Aha, no i muzyka jest beznadziejna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom