Temat V: Skarga Na Administrację

Status
Zamknięty.

Vendetta

Deathproof
VIP
Proszę bardzo ED, chciałeś, to masz.

Do piątku, przyszłego tygodnia, tj. 15.04.2011 macie czas by samodzielnie zmienić własne sygnatury wg nowych zasad. Po tym czasie, sygnatury nie spełniające wymogów podanych w regulaminie będą automatycznie kasowane.
Dalej widzę sygny większe niż to twoje 400x120. Od 15 minęło 9 dni, wątpię, żebyś przez ten czas nie znalazł czasu na usunięcie chodź jednej sygnatury.

Do hejterów: proszę pisać na temat i z argumentami :p Ja się skarżę na nieudolność modów/adminów. Mimo obietnic EDa sygnatury dalej są "duże". Nie będę pisał PMów, bo mi się nie chce.
I po co tutaj regulamin, skoro za jego wykroczenia nie ma warnów :p
I dziś nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, w ciepełku popijam herbatkę i czekam na jakieś sensowne wypowiedzi na ten temat. Było obiecywane i na obietnicach się skończyło.
Pozdrawiam

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
I dziś nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, w ciepełku popijam herbatkę i czekam na jakieś sensowne wypowiedzi na ten temat.
Hehe, zabrzmiało to tak jakbyś cały dzień miał zamiar siedzieć przy komputerze i przeglądać ten temat.

Nie chcę nikogo bronić, bo sam uważam, że nagła zmiana sygnatur to poroniony pomysł. EDa nie było na forum od 4 dni, więc miejmy dla niego trochę wyrozumiałości. Pewnie dla niego forumowe życie nie jest tak ważne, jak dla Ciebie. Jak już mówiłem, dłuższy czas nie odwiedza forum oznacza to, iż ma ważniejsze zajęcia (choćby praca) niż zmienianie jakichś tam sygnaturek na forum. Jednak obietnica to obietnica, mi to lotto czy dotrzymana czy nie :p

Vendetta

Deathproof
VIP
Nie chodzi o to, że to forum jest dla mnie ważne, czy nieważne. Jak jestem na kompie to zawsze wejdę.. ;p
Mówię tylko wszystko jak jest. Administrator coś obiecał i nikt nic sobie z tego nie zrobił. Nie chodzi mi o to- chodzi o to, że administrator nie reaguje na ignorowanie regulaminu przez innych. Tak chyba nie powinno być. :trollface:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
spokojnie, będzie miał czas to zrobi, nie każdy z nas ma takie możliwości grzebania w sygnach
i nie każdy kto ma takie możliwości ma aż tyle czasu
sama bym zrobiła ale nie mam takich mocy a poza tym nie znam się na tych rozmiarach :p

cieszcie się że macie ostatnie chwile na zapisanie swoich sigów zanim wyparują :trollface:

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Robicie z igły widły. Nic się nie stało a wy zakładacie tematy i żalicie się na nieudolność adminów. Głupota jak dla mnie :) Ale jak niektórzy nie mają co robić w święta to nie ma się co dziwić.

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Cholera... znowu mam bronić Vendettę?

Jeśli jest zakładany temat za tematem, to chyba jest coś na rzeczy? IMHO nieważne kto ten temat zakłada - czy Vendetta po raz piąty, czy ktokolwiek inny po raz pierwszy - ale jego treść... która, moim zdaniem, jest uzasadniona.

Widzicie... Wprowadzicie pkt w regulaminie - źle. Nie egzekwujecie go - źle :D ^^

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Vasemir nikt na Vendette tutaj nie najeżdża za ten temat, więc nie musisz go bronić nabijając kolejne posty, również pamietaj o regulaminie dobierając odpowiednie słowa ;)

jak admini będą mieli więcej czasu to zrobią co trzeba włącznie z sygnaturami, obecnie zajmują się znacznie ważniejszymi sprawami,

dziękujemy za przypomnienie, pilnowanie i rozliczanie z obietnic :)

temat zamykam żeby nie było więcej spamu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom