Proszę bardzo ED, chciałeś, to masz.
Do hejterów: proszę pisać na temat i z argumentami Ja się skarżę na nieudolność modów/adminów. Mimo obietnic EDa sygnatury dalej są "duże". Nie będę pisał PMów, bo mi się nie chce.
I po co tutaj regulamin, skoro za jego wykroczenia nie ma warnów
I dziś nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, w ciepełku popijam herbatkę i czekam na jakieś sensowne wypowiedzi na ten temat. Było obiecywane i na obietnicach się skończyło.
Pozdrawiam
Dalej widzę sygny większe niż to twoje 400x120. Od 15 minęło 9 dni, wątpię, żebyś przez ten czas nie znalazł czasu na usunięcie chodź jednej sygnatury.Do piątku, przyszłego tygodnia, tj. 15.04.2011 macie czas by samodzielnie zmienić własne sygnatury wg nowych zasad. Po tym czasie, sygnatury nie spełniające wymogów podanych w regulaminie będą automatycznie kasowane.
Do hejterów: proszę pisać na temat i z argumentami Ja się skarżę na nieudolność modów/adminów. Mimo obietnic EDa sygnatury dalej są "duże". Nie będę pisał PMów, bo mi się nie chce.
I po co tutaj regulamin, skoro za jego wykroczenia nie ma warnów
I dziś nic mnie nie wyprowadzi z równowagi, w ciepełku popijam herbatkę i czekam na jakieś sensowne wypowiedzi na ten temat. Było obiecywane i na obietnicach się skończyło.
Pozdrawiam