Teleport Do Króla

Status
Zamknięty.

sasza

Member
TEMAT #1
Chłopaki mam taki problem: szukałem w Gothsie kamienia teleporcyjnego (czy jak to się pisze) ale go tam nie ma . Proszę napicie gdzie on jest będę bardzo wdzięczny. :unsure:

TEMAT #2
Chłopaki możecie mi napisać gdzie jest Shawn?? Szukałem go w Okarze ale go tam nie ma. Jeśli tam jest proszę mi opisać miejsce w jakim on się znajduje.

TEMAT #3
Chłopaki jeśli możecie napiscie mi kto i gdzie jest jakiś kolo co przyłączy się do buntowników. Z góry dziękuje :p

Skończ zakładać tyle tematów, masz tutaj jeden i w nim pisz o wszystkich problemach jakie Cię spotykają w grze. Każdy Twój nowy w ty dziale będzie usuwany.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
1. CYTAT
Teleport Vengard kaplica - jest w jaskini w mieście Gotha (nie trzeba walczyć z demonem)
Teleport do Gothy - Gotha jeden jest w skrzyni wodza orków w jego chacie drugi leży w kuźni w mieście (ale nie na zamku)

2. Nie wiem.
3. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...d2732cac78.html - jeżeli chodzi ci o ludzi dla Okary, to są oni zaznaczeni na tej mapce żóltymi kropkami (patrz. Legenda)

Karpielek

VIP
VIP
Shawn jest w Okarze. Jak jest siedziba paladyna Rolanda to po prawej stronie jest jego grota. On śpi, więc go obudź. Może dlatego nie zauważyłeś. Shawn jest potrzebny do zadania "Odbuduj Gothe"

sasza

Member
CYTAT(Karpielek @ 11-11-2008, 14:29) index.php?act=findpost&pid=201780
Shawn jest w Okarze. Jak jest siedziba paladyna Rolanda to po prawej stronie jest jego grota. On śpi, więc go obudź. Może dlatego nie zauważyłeś. Shawn jest potrzebny do zadania "Odbuduj Gothe"

zadania wykomame temat do zamkniecia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom