Tele. Do Tajemniczego Wędrowcy

Status
Zamknięty.

Ard123

New Member
Wie ktoś może jaka jest jego nazwa (ale ta dzięki której można się do niego teleportować) za pomoc z górki dziękuję

PS: A i jeszcze, nie podawajcie linków typu http://gothic.org.pl/gothic-3-zmierzch-bogow/tajemniczy-wedrowca.html bo ja to patrzałem i nic tam niema na ten temat

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Czyli idziesz na łatwiznę? Nie lepiej uczciwie grać? W tym temacie masz napisane gdzie go możesz spotkać. I nie idzie się do niego teleportować bo pojawia się w innych miejscach w określonym czasie w fabule.

[background=black]goto Mystic_wanderer[/background]

Ard123

New Member
Ok, wyjaśnię ci wszystko, a więc: Spotkałem tego gościa 1 raz, potem po misji gdzie ten gość niewolnik z Montery miał pójść gdzieś tam ale chciał iść do Gothy do rodziny, powiedział by znaleźć jakiś tam dobry miecz idź od Montery w kierunku Trelis i na drugim rozwidleniu dróg skręcić, tam jest ten miecz (chyba w tej samej jaskini co ten pakunek wędrowcy) Spotkałem gdzieś tam tego wędrowce 2 raz i nic nie mówił, nic nie tego a poprzedni pakunek zebrałem, nie wiem ocb. Noto pakunek zabrałem, i nadal nic więc zebrałem 3 w okarze i co dalej?... no właśnie, sam się w tym trochę gubię, no ale dzięki za pomoc ;)
PS: Powie może ktoś jak napisać _ w gothicu na laptopie? bo włącza się Num Lock oraz ang. klawiatura i nie da się ich wyłączyć, ale może znacie jakiś sposób?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom