Targowisko

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
mam pomysł :)
Co myślicie o dziale targowisko?
Sprzedajemy tam gry, płyty, telefony, majtki, staniki, co tylko chcecie. Taki małe allegro.
Ileż to mamy rzeczy które chcemy sprzedać, a nie ma gdzie?
Może tu ktoś kupi.
Co wy na to?

daria

Szejn
Weteran
Widze, ze nasz admin nie spi.Mi osobiscie ten pomysl bardzo sie podoba..Ja sama kupila bym sobie kilka rzeczy, no i mam tez rzeczy, ktore chcialbym sprzedac. Ale moze wymyslmy jeszcze nazwe, to byloby dopiero fajne, bo targowisko jakos dziwnie brzmi :p .Mam propozycje:Niech kazdy user poda proponowana nazwe, a admin wybierze ta najlepsza. Mysle, ze ten temat jest godny uwagi i rozwazenia.

Pozdrawiam, xdx

Vullin

Feainewedd
No cóz... pomysł mi się podoba, ale niestety na tym świecie nie brakuje oszustów i złodziei więc mogłoby byc różnie. Bardzo się ciesze, że to forum jest nieustannie udoskonalane :) A poza tym przydałyby mi się nowe kalesony...

Proponowana nazwa ? Nic mi nie przychodzi do głowy fajnego, ale może coś w stylu "Sklep Matteo" ? Co wy na to ?

Pozdrawiam :)

Kacperex

KacŚpioszek
Dział zrobiłem, a nazwę zawsze można zmienić. Ale dajcie jakies konkrety.

daria

Szejn
Weteran
Mnie takze nic ciekawego nie przechodzi do glowy.. :/ Moze jakas konkretna nazwa z Gothica np. Stary Oboz lub Targ Khorinis. Naprawde nazzwa jest trudna do wymyslenia, niech kazdy daje propozycje, wszystko co mu przychodzi do glowy i wtedy napewno jakas sie spodoba adminowi, ale tak jak juz powiedzialam jezeli kazdy poda jakas propozycje to cos zdzialamy....

Pozdrawiam, xdx

EDIT: No, niech ktos zarzuci jakas nazwa!Przeciez chyba macie bujna wyobraznie, mnie do glowy nadal nic nie przychodzi, ale napewno ktos znalazl by jakas fajna nazwe..No niech kazdy da propozycje, sam admin nie moze wszystkiego robic i jeszcze matrwic sie jakimis durnymi nazwami...

halek

Member
Ciekawy pomysł, zobaczymy czy się sprawdzi. Jak dla mnie taka nazwa może zostać, co w niej złego? Może i jest banalna, ale pasuje do klimatu forum, w końcu nazwy innych działów też nie są stylizowane na jakoś bardzo gothicowe. Tak wiec myślę że nie ma co na siłę kombinować. Jak już musi być inaczej to zmieńcie może na "kup pan cegłę" ;p (joke).

Laska

Active Member
1. Czy w tym dziale piszemy własne ogłoszenia, czy można np. zarzucić linkiem z allegro?
2. Proponuję, aby sprzedający w wypadku opchnięcia towaru jakoś zaznaczali to w swoim temacie, a ów zostałby usunięty przez jakiegoś moda.

Kacperex

KacŚpioszek
Możesz zarzucic z allegro, ale to ma być Twoja aukcja ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom