Tarcza Rycerza

Status
Zamknięty.

Zakro

New Member
Hmm wie ktoś gdzie mogę znależć tarcze rycerza??
w gothic 3 edycji rozszerzonej.. Moj kuzyn znalazl ja gdzies kolo Montery ja ten teren przetrzaslem... ale nic czy moglby ktos pomoc w poszukiwaniach?? :p

Zomin

Member
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/18405-tarcza-rycerza/
Następnym razem użyj "szukaj". ^_^

Zakro

New Member
hmm z tego linku nie dowiedzialem sie gdzie jest ta tarcza...

Zomin

Member
Skoro do tej pory nikt nie odpowiedział na to pytanie, znaczy to, iż jest ona prawdopodobnie nie do zdobycia..

@Down:
Gdyby był otwarty, a ktoś by odpowiedział, byłoby to uznane za archeologię.. Mówiłem przecież w przenośni, że do tej pory nikt o tym nie mówił..

Jeśli o G3 chodzi, to nigdy nie mam pewności, czy coś jest na pewno zdobywalne bez kodów.. Może zapytaj tego kuzyna o coś więcej? Albo poproś go, aby pokazał ci, gdzie niby tą tarczę znalazł..

Zakro

New Member
do zdobycia jest na pewno...
a tamten temat zostal zamkniety to sie raczej nie da odpowiadac...

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
"Idąc z Montery w kierunku Trelis, tam gdzie przy szczątkach wozu leży szkatułka Basira wchodzimy do ruin i przechodzimy je. Lekko z prawj strony znajduje się ambona myśliwska (albo obserwacyjna). Kierujemy się w jej kierunku. Niedaleko za nią jest jaskinia z trzema ogrami. Ogry ubijamy, wchodzimy do jaskini i zbieramy prezenty - lipny pierścień, miecz dwuręczny i niezużytą Tarczę Rycerza. Parametry ma jak dwa posty wyżej podał Bennet5 plus to, że wymaga jedynie umiejętności Parowania Tarczą, a nie Silnego parowania tarczą (jak w przypadku Tarczy Paladyna) i siły zaledwie 175. Na początek jest to bardzo dobra tarcza."

Wujek Google nie boli ^^.

Zakro

New Member
hmm dzieki wilekie :p poza tym ze ona wyglada swietnie w polaczeniu z ciezkim pancerzem najemnika i helmem 1 palladyna to i tak jest niezla...
ja szukalem w googlach i nic nie znalazlem -.-

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom