Talerze Laresa

Status
Zamknięty.

Mat3usz

New Member
Jak je ukrasc :angry: :angry: :angry: Kilka bez problemowo się udaje ale, niektóre są tak ułożone że widzi Cię szaman. A ten głupie debile stoją w miejscu i nie chca nigdzie pójsć :rolleyes:

RobsonAjax

Member
I. Możesz odpić (Edycja: odbić miało być :D) miasto. Z tego co kojarzę Lares nie będzie wrogiem. I potem przejść się po opuszczonych komnatach i pozbierać naczynia.
II. Skradaj się, nie pozwól by orkowie Ciebie zauważyli i zbiera je. Jak Cię dostrzgą, to postój chwilę w miejscu.
Popróbuj ;).

Pozdrawiam.

detoks

Member
możesz też poczekać do nocy i wtedy gdy szamani pójdą spać to ukraść te misy.nie obudzą się a rano nikt nie będzie się o to rzucał ;)

Mat3usz

New Member
żeby nie zakładac nowego tematu mam znowu problem. Pierscienie starożytnych alchemików. Doczytałem się że sa tam gdzie Te talerze ale nie moge znalesc. PROSZE O DOKŁADNIE WSKAZANIE MIEJSCA TYCH PIERSCIENI.
PS: Dzieki za pomoc talerze znalazłem jkak poszli spać :D

Rebeliant

Member
1 - u maga ognia
2 - na górze nad Jaredem u jakiegoś alchemika Parateur chyba
3 - u starego alchemika imię na R (ten od szczawiu królewskiego)
4 - za strzeżonymi drzwiami (trzeba je otworzyć) ale nie tymi nisko tylko na poziomie miasta
5 - u grimbolla (szamana) dobrze strzeżone nie wiem czy tam nie ma 2

reszta jest gdzieś w mieście (ja wszystkie znalazłem) znajdują się na stołach alchemicznych lub na pulpitach z księgami
nie wiem czy to pomoże, ale spróbuj poszukać pozostałych 2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom