Ostatnio pomyslałem sobie, ze po raz kolejny od nowa zagram sobie w G1! Wypełniłwm juz wszystkie zadanie jakie sie dało w SO i Sekcie! Poszedłem do NO! Zająłem sie zadaniami! Chciałem zagadnąc Baala ale kliknąłem przypadkiem na kocioł i wpadłem pod ziemie, ale to nie było najgorsze! Wczytałem gre i tym razem zacząłem rozdawać ziółka. Zrobiłem seve'a. Rozdałem juz pierwsszej piątce. Biegne dalej... i patrze... kurde jakos tu pusto! Nie ma Wilka! nie ma Bustera! Pobiegłem tam gdzie powinni byc najemnicy :shock: nie ma ich :!: Pomyslalem ze moze jak sie prześpie to sie może jakos pojawią znowu kolesie! Dobra budze sie a tu nic!!! Zniknął nawet Baal i reszta szkodników, którym dałem żiółka! Zacząłem zasuwaś do SO, a tam pusto! Nawet Diega nie ma! (Nikogo nie zabijałem to był 1 rozdział!) I tak zostałem sam w całej Koloni :x ! Nie było sensu dalej grac! Save'a miałem przy Baalu i pieciu szkodnikach! Reszty po wczytaniu nie było!!! Troche sie wkurzyłem :!: :!: Zdarzyło sie kiedys wam kiedykolwek cos takiego? Jakies masowe znikanie NPC :?: :?: :?: Grałem w Gotha 8 razy od nowa i jeszcze nigdy mi sie coś takiego nie przytrafiło!