Są podobno w G3 3 tajne obozy orków wiem bo widziałem screeny i filmik ale koleś nie pokazał jak tam się dostać jeżeli ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę pisać!!
Tajnych obozów raczej nie ma.
Orki stacjonują w miastach w Myrtanie, chodzą grupkami po pustyni (najczęściej przy świątyniach) no i w Nordmarze mają swoje obozy, ale tam są bojowo nastawieni do wszystkich ludzi.
Jeśli się mylę i są jakieś tajemne obozy to proszę mnie poprawić...
Zgadzam się z poprzednikami .W G3 są grupki patrolujące ,nie ma raczej żądnych ukrytych .Morze ci chodzi o te co pilnują grobowca w nordmarze ,albo te na pustyni ,bo tak to nie widziałem żądnej większej grupy orków (oprócz miast)
Ludzieeeeeeeee!
data założenia tematu to 03-11-2007, 22:44
I uwierzcie mi autor na pewno już sobie z tym poradził i znalazł odpowiedzi na jego pytania! Zawsze daję najpierw ostrzeżenie, potem warna, więc Wysoki93 i hiszpan93 macie ostrzeżenia... Nast. razem warn...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.