Szympi Wita Wszystkich Użyszkodników. ;]

Szympi

New Member
Witam.
Z tej strony jeden z nowych niepotrzebnych wrzodów, który jest zakochany w serii Gothic i postanowił się zalogostrować. Główną przyczyną tego zamiaru jest przeczytanie bardzo ciekawych tematów ze sceny Gothica, które, niestety, są zablokowane dla userów-nie-zarejestrowanych.
Nazywam się Szymon, wieku Wam nie podam, ponieważ utrzymuję zasadę, że jeśli poda się swój wiek, druga osoba od razu zmienia sposób zwracania się do innego człowieka. ;]
Zarejestrowałem się, żeby wkurzać... żeby cieszyć Was moimi postami. Mam nadzieję, że ludzie są tu na poziomie - i że mnie zaakceptują.
Co tu jeszcze Wam powiedzieć... mieszkam na Dolnym Śląsku, reszta chyba Wam nie będzie potrzebna, interesuję się Harrym Potterem, Kodem Lyoko, Gothiciem oraz fantastycznymi książkami.

Mam nadzieję, że powitacie mnie tu ciepło...

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witamy!
Na początku poczytaj Co w Trawie Piszczy oraz Regulamin by nie przysporzyć sobie na początku kłopotów. Zapraszamy również do jednego z trzech obozów w kolonii karnej (Nowy Obóz, Stary Obóz, Obóz Bractwa) po uzyskaniu odpowiedniej ilości postów oraz odpowiedzenia poprawnie na kilka pytań. Gdy chcesz się wykazać na forum to zapraszam również do Zakonu Świętego Miecza, Gazetki lub/oraz Redakcji. Nigdy nas za dużo, a pomoże ci wyrobić dobre imię na forum. Pisz sensowne oraz długie posty oraz nie brój, administracja patrzy ci na ręce. I najważniejsze...Baw Się Dobrze!

zalogostrować
A nie czasem zarejestrować? ;)

Zarejestrowałem się, żeby wkurzać... żeby cieszyć Was moimi postami
Administracja będzie patrzeć Ci na ręce gdy będziesz pisał posty, hehe
Mam nadzieję, że ludzie są tu na poziomie - i że mnie zaakceptują.
Sami swoi. Nie bój się, my nie gryziemy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
interesuję się Harrym Potterem

I wiedz, że coś się dzieje :trollface:

Witamy. Podoba mi się twój entuzjazm ;D

Do góry Bottom