Kurde, wozi się, jak to on dużo wie o G2, jak może pomóc w przejściu itd. a sam nie wie najprostszych rzeczy. To zależy od tego, jaką umiejętno0śc masz bardziej wyćwiczoną, kapisz?
Dam ci przykład.Masz 25% broni jednoręcznych a 60% broni dwuręcznych to Szpon będzie dwuręczny gdyż umiejętność walki tymi brońmi/broniami (nigdy nie wiedziałem jak to sie pisze
) masz lepiej wyćwiczoną.Ale jakbyś czytał dialogi to tam mówią ze Szpon dostosowywuje się do osoby która go posiada.
Hmm. Prawde mówiąc nie miałem okazji kożystać ze szponu jako broni jednoręczne, więć ma drobne pytanko tak aby nie twożyć bez sensu nowego topiku, czy jest jakaś znaczna różnica w wyglądzie szponu miedzy jedno a dwuręcznym?
Przeciez to sie kapnac moza jaki on bedzie chyba jak walczysz bronia jedno albo dwureczna to amsz ja wycwiczona i taki bedzie szpon autorzy nie zrobili by na hama ze jak walczysz jednoreczna bronia i amsz 100% to ci dadza szpon dwureczny ktoreko % masz 10 :]
1. Co się stanie jeśli oba poziomy wyszkolenia bronią białą są takie same?
2. Co nastąpi ze Szponem Beliara, jeżeli na początku jego użytkowania mieliśmy np. 60% jednoręcznych i 30% dwuręcznych, a potem podszkolimy sie do np. 61% dwuręcznych?
Pagenafein:
a.d.1: Zdaje mi się, że to już sprawa przypadku...
a.d.2: Chodzi tutaj o moment dostania miecza, więc jak masz jednoręczny Szpon Beliara, to dwuręcznego już nie będziesz miał do końca gry - chyba, że wpiszesz kody, ale to już nie moja sprawa...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.