Szkoła!

Binek7

Member
Jeśli to nie wypali moim planem a za razem marzeniem numer 2 jest zostanie prawnikiem. Tylko że trzeba skończyć Prawo.

Wierz mi, prawdopodobnie zmieni Ci się to jeszcze kilkakrotnie. Ja w Twoim wieku planowałem jakieś studia techniczne, minęło zaledwie 5 lat od tego momentu a ja zmieniłem zdanie o 180 stopni i obecnie na 90% chce zdawać na prawo. :)

Co do potrzeby istnienia szkoły chyba nic już dodawać nie muszę bo mam takie samo zdanie jak większość z was.

to najgłupszy pomysł jaki słyszałem, kończąc podstawówkę najczęściej nie mamy pojęcia co chcemy robić w życiu, a jeśli mamy, to w przyszłości możemy tego żałować

Czemu najgłupszy? Przecież tu nie chodzi o to, żeby kończyć po 6 klasach podstawówkę tylko po tych 8 czy 9 czyli mając tyle samo lat ile mamy kończąc gimnazjum i wtedy gdy wybieramy dalszą edukacje.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Czemu najgłupszy? Przecież tu nie chodzi o to, żeby kończyć po 6 klasach podstawówkę tylko po tych 8 czy 9 czyli mając tyle samo lat ile mamy kończąc gimnazjum i wtedy gdy wybieramy dalszą edukacje.
pomysłodawca którego skrytykowałem nic nie mówił o latach nauki. a po gimnazjum już mamy wybór i tak, więc chodziło mi tylko po ukończeniu podstawówki. zresztą jest masa ludzi po liceum, tudzież mających po 20 -parę lat i nie mających pojęcia czemu chcieliby się poświęcić ani co ze sobą zrobić...

Randal

Banned
Wierz mi, prawdopodobnie zmieni Ci się to jeszcze kilkakrotnie. Ja w Twoim wieku planowałem jakieś studia techniczne, minęło zaledwie 5 lat od tego momentu a ja zmieniłem zdanie o 180 stopni i obecnie na 90% chce zdawać na prawo. :)

Możliwe, nawet bardzo możliwe. Sam nie wiem ale ten mój plan zostania architektem trzyma się już od ponad roku i nic nie traci na swojej mocy. No ale słyszałem że Prawo jest bardzo ciężkim kierunkiem sam miałem w rodzinie kuzyna który "poszedł na prawo a wyszedł na lewo". No i w rodzinie nie było jeszcze księdza i strażaka.

Cedric

GołoWąs
Zostań księdzem ,oni podatków nie płacą no i mają takie fajne czarne kiecki :trollface:

Randal

Banned
Zostań księdzem ,oni podatków nie płacą no i mają takie fajne czarne kiecki :trollface:
Nie dziękuje nie mam zamiaru zostać księdzem. Mam inne plany a mianowicie:
1. Zasadzić drzewo.
2.Ożenić się.
3 Spłodzić dziecko.

Cedric

GołoWąs
1.A dziecko zostanie drechem
2.Żona odejdzie
3.Zostanie Ci drzewo i się powiesisz :trollface:

Randal

Banned
1.Dziecko dobrze wychowam.
2.Jeśli się nia odpowiednio zaopiekujesz, nie !
3 Drzewo może uschnąć albo może nie być potrzebne.

Do góry Bottom