Surowy Spijacz Dusz

Status
Zamknięty.

Marcin_xD

Member
Znalazłem 1 część owego miecza podczas drogi do jaskini pod wulkanem obok 2 Ogrów.Gdzie jest druga część(czubek) tego miecza?Czy jest on dobry?

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jest niezly, 75 obrazen chyba, czubek znajduje sie w skrzyni na koncu zachodniego wybrzeza (niedaleko jaskini ze skarbem romanova i ruin)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
ja bym ci polecał obsydianowy dwureczny (98 obrazen)

olej

Member
Nie wiem czy niemiecka wersja jest inna ale ja miałem 90 obrażeń do tego ostrza szkeleton3 :) Mieczyk bardzo dobry chociaż są lepsze. I w ogóle quest jest do tego więc trochę expa nabijesz.

Qrczaak

New Member
Nie wiem czy niemiecka wersja jest inna ale ja miałem 90 obrażeń do tego ostrza szkeleton3 :) Mieczyk bardzo dobry chociaż są lepsze. I w ogóle quest jest do tego więc trochę expa nabijesz.

Są lepsze? Najlepszy jaki spotkałem to właśnie ten wspomniany obsydianowy (90 obrażen) oczywiście nie mówię tutaj o toporach. Bardzo proszę o informacje o lepszym mieczyku ;D.

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
jest dwureczny bodajze miecz tytanow gdzies w jakims high priest tomb.

tomisakis

Whiskas
VIP
obsydianowy dwureczny u mnie miał 90 obrażeń.A miecz władcy tytanów miał troche mniej chyba 80 z tego co pamiętam

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Miecz tytanów, wykopywany z grobu gdzieś w pieczarze w którymś z grobowców, ma 100 ataku. Grałem nic praktycznie już do końca.

Qrczaak

New Member
U mnie mieczy tytanów również ma 80 obrażeń, więc jest gorszy od dwuręcznego obsydianowego.

Chyba, że dwuręczny miecz tytanów ma 100 bo zdaje się, że ja mam długi. Sorry nie doczytałem posta wyżej.

Fahrenheit

Pimpu?
Ten wykopywany ma 100, ten drugi za 80 wyciąga się ze skrzynki. Ale chyba ten za 100 jest najmocniejszy w całej grze. Jednak walka młotem na 10 poziomie jest jednakowa jak walka mieczem :) A co do Spijacza i Burzowego Wichru - ja skompletowałem je dla czystej przyjemności, szkoda, że zdobyłem je dopiero w 4 rozdziale.

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom