Nie wiem czy niemiecka wersja jest inna ale ja miałem 90 obrażeń do tego ostrza szkeleton3 Mieczyk bardzo dobry chociaż są lepsze. I w ogóle quest jest do tego więc trochę expa nabijesz.
Nie wiem czy niemiecka wersja jest inna ale ja miałem 90 obrażeń do tego ostrza szkeleton3 Mieczyk bardzo dobry chociaż są lepsze. I w ogóle quest jest do tego więc trochę expa nabijesz.
Są lepsze? Najlepszy jaki spotkałem to właśnie ten wspomniany obsydianowy (90 obrażen) oczywiście nie mówię tutaj o toporach. Bardzo proszę o informacje o lepszym mieczyku ;D.
Ten wykopywany ma 100, ten drugi za 80 wyciąga się ze skrzynki. Ale chyba ten za 100 jest najmocniejszy w całej grze. Jednak walka młotem na 10 poziomie jest jednakowa jak walka mieczem A co do Spijacza i Burzowego Wichru - ja skompletowałem je dla czystej przyjemności, szkoda, że zdobyłem je dopiero w 4 rozdziale.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.