Suchary

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Zainspirowany tytułem Króla Sucharów, Yeed, wpadł na pomysł zorganizowania konkursu Sucharów Tygodnia.
Konkurs polega na tym, że ja albo Yeed lub Bojka zbieramy najbardziej debilne, nieśmieszne teksty z SB, co trudne nie będzie bo SB to kopalnia debilizmu.
Co tydzień wybieranych będą cztery, może pięć tekstów, które będą kandydowały na miano Suchara Tygodnia. Po 4 takich konkursach z pośród zwycięzców, wybieramy Suchar Miesiąca. A wiadomo 12 miesięcy - Suchar Roku, lub jak kto woli Król Sucharów ( Yeed jest tak dobroduszny, że się swym tytułem podzieli a być może go nawet przekaże ). Głosować będą mogli wszyscy za pomocą ankiety.
Także od 15 września godz. 19:23 i 35 sekund rozpoczyna się konkurs. Kandydaci zostaną wyłonieni w blizej nie określonym czasie. Po prostu wyławiamy pierwsze 4 debilne teksty i mamy Suchar Tygodnia.

Także do zobaczenia! Żegna was Nekromanta-Hajzer BooM

Vendetta

Deathproof
VIP
Już po 15 a ankiety dalej nie ma :p
Czekam na ankietę ^^

EDIT

Cholera, pomyliłem się.
Chodzi mi o przybliżoną datę, kiedy to będzie. Nikt się nie interesuje tym konkursem, trzeba to jakoś rozpromować ^^

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Pierwsza odsłona konkursu.
Na razie są tylko 3 teksty bo nie chciało mi się czekać na 4.
Można głosować :)

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
Uroczyście informuję, że zwycięzcą pierwszej odsłony konkursu został Riodrian za tekst "jestem mądry"
O ironio, Rio, możesz sobie wkleić sygnę własnej roboty.

dla_mnie.png

daria

Szejn
Weteran
Właśnie, co z konkursem? Booma na razie nie ma, więc zróbmy coś... :D ^^
Może zróbmy tak, że każdy jak widzi jakiś śmieszny tekst, to wysyła te teksty do osoby, która będzie odpowiedzialna za pisanie wyników tutaj. I jak nazbiera się kilka tych tekstów, to ankietaa by była :) Bo wcześniej tylko Boom wybierał teksty, lepiej chyba jak wszyscy będą mogli, na pewno więcej wtedy ich będzie. ^^

Czy ktoś chciałby objąć funkcję tego, do którego będzie się wysyłać teksty?

daria

Szejn
Weteran
Na razie sb nie funkcjonuje, ale jak usterki zostaną naprawione, to.... niech każdy, kto będzie widział jakiś śmieszny tekst, wysyła do Booma z podaniem autora tego tekstu. Myślę, że tak będzie najlepiej :)

HousE

Obywatel
Działą od odbrych paru dni i nic :p. Może byście tą ankiete zrobili z zauważonych przez was "sucharów"

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To zauważ jakiś suchar i wyślij mi go na priva :)
Tak się przecież umawialiśmy. Bez zaprawy to ja ci domu nie zbuduję :)

Do góry Bottom