Stwórz Userbara!

Status
Zamknięty.

Roni

Member
Na tej stronce w bardzo prosty sposób można zrobić własnego userbara. Może nie zawsze wychodzi tak jakbyśmy chcieli, ale jak nie potrafisz robić userbarów to ta stronka przyda Ci się na pewno.

Volvagia

Member
411140307283.png

Oto co mi wyszło...Powiem, że to jest szajs totalny, jeszcze na dodatek po angielsku, którego nie każdy rozumie, albo czy ktoś będzie wiedział jak używać HEX values, Grid type (pewno tam wybierze byle co), jak sam nie umie userbara zrobić..no comments. Wogóle nie ładnie wychodzą tam UB i lepiej zrobić samemu, www.google.pl --> userbary ---> szukasz tutka ---> ściągasz jakiegoś photoshop trial, albo nielgalnie całego ---> i robisz userbara na podstawie tutka którego znalazłeś. Albo jak jesteś leniem to wejdź tu TUi tam znajdziesz intersujące rzeczy na temat userbarów, tutki itd.

EdGaR

Member
Nie, ta stronka, jest dla n00bów ;p Lepiej zrobić własny UserBars samemu tak jak to opisał Volvagia, ponieważ mamy z tego większą przyjemność, że coś sami zrobiliśmy, i że coś umiemy. Tak więc idea stronki jest niezła, ale ja preferuję samouctwo, i lepiej sobie samemu zrobić ;P

Pozdrawiam

saviol

Member
Popieram poprzednika! Ja swojego sam stworzyłem w PS-ie i może nie jest najlepszy ale swój własny. Stronka ujdzie ale nie ma za wiele możliwości. Lepiej zrobić samemu

pozdrawiam

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Może stronka jest dla noobów to nie znaczy żę jest zła... Fajnie że to dałeś , myślę że teraz więcej osób będzie mieć userbara w podpisie... Ale faktem jest że program jest trochę prymitywny i nie pozwala na zbyt wiele fantazji,elastyczności i orginalności przy tworzeniu userbara. Nie ukrywam że mi się nie podobają i raczej wątpie czy coś podobnego kiedyś znajdzie się w moim podpisie ale inni..prosze bardzo.

Kacperex

KacŚpioszek
Kto chce ten sobie stworzy
smile.gif

Temat zamykam, gdyż i tak nic na sajcie nie zmienicie.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom