Strona Gta

Kacperex

KacŚpioszek
No więc tak. Mam w planach zrobienie strony jak i forum o serii gier GTA (nie o Gothicu
tongue.gif
) głównie SA i VC. Dlatego tez potrzebuję osób chętnych do pomocy przy powstaniu strony. Potrzebne osoby znajace oby dwie wersje gry. Jakiś Grafik który zrobiłby jakiś Layout pod GTA. Ja bym się zajął pisaniem działów i sprawami technicznymi. A reszta by robiła co by tylko mogła. Najbrdziej przyda się grafik do Stylu Jak i Loga. Prosze zgłaszać sie tu jak i na GG!!

THX I POZDRo!!

Cord

Member
Hmm, obecnie Gra w GTA:SA
wink.gif
Mam mase screenów z tego (ok.446). GTA:VC przeszłem ale dawno i nie za wiele pamiętam
wink.gif
Wiec jak coś to moge pomóc tyko ze screenami
wink.gif

Blizna

Member
Ja tak jak już muwiłem ći na gg śie zgłaszam więc jak tylko byś miał coś dla mnie to wal na gg.
A takie pytanko nie lepiej zrobić stronki tylko o SA bo w końcu to dwie odmienne fabuły i (prawie te same)gry więc myśle że lepiej by wyszło zrobienie bardziej rozbudowanej i dopracowanej stronki o Gta SA ale to leży tylko w twojej kwesti Kacperex ja tylko rzucam propozycje.

Thorbjorn

Member
Jeżeli stronka ogólnie o GTA to pomagam a jeżeli tylko o SA to sie muszę wstrzymac pomógł bym chętnie ale niestety jeszcze nie grałem w GTA San Andreas więc nie znam sie na tej częsci lecz natomiast GTA3 I VC znam bardzo dobrze z koleji w gta1 i 2 itp to grałem tylko u kumpla mi się nie podobało. Mógł bym pomuc ze strony technicznej poszukacj jakiegos dobrego serwera za free noi od czasu do czasu napisac kilka artykułów.

Kacperex

KacŚpioszek
Bardzo się przyda serwer drogi Thorbjorn ale potrzebował bym tez osboe odpowiedzialna która zrobiła by fajne logo jak i prezerobiła bądź znalazła jakiegoś fajnego Laya. Artrykuły bardzo się przdadzą dlatego licze na każda pomoc i kontakt na GG! Straona bedzie o całej serii GTA ale z bardzo rozbudowanymi działami SA I VC

Thorbjorn

Member
QUOTE (Kacperex @ 20-06-2005, 18:55) Bardzo się przyda serwer drogi Thorbjorn ale potrzebował bym tez osboe odpowiedzialna która zrobiła by fajne logo jak i prezerobiła bądź znalazła jakiegoś fajnego Laya. Artrykuły bardzo się przdadzą dlatego licze na każda pomoc i kontakt na GG! Straona bedzie o całej serii GTA ale z bardzo rozbudowanymi działami SA I VC
A dokładniej jaki serwer jest wymagany przepuszczam że z obsługa php i bazą MySQL bo zapewne będzie jportal albo cos innego i zapewne forum więc raczej taki serwer będzie niezbędny postaram się załatwic. Ostatnio zmnalazłem cos atrakcyjnego za free! 500mb, php, MySQL, mailer, cron jobs i cos tam jeszcze http://www.pipni.cz chciałem na tym stawiac Vallheru. Z grafiką jednak nie pomogę bo jestem w tym zielony.

Cord

Member
Hmm moze:
http://livenet.pl ?? Bardzo tani i do 1 sierpnia daja .pl za darmo
wink.gif

i proponuje:
jp-2.3.1 + IBP 2.0.1
wink.gif

A co do skina to pytaj na forum jP, moze ktoś ma dobry humor i zrobi.

Kacperex

KacŚpioszek
No chłopaki ale bez dobrego loga ani konkretnego Laya nie mamy co startowac
tongue.gif
Bo szybko padneimy. Przyda nam sie Lay ale chociaż dobre logo to bedzie cos
tongue.gif
Cord na forum JP to ludzie raczej nei maja dobrego humoru i zawsze chca kase
tongue.gif

http://www.pipni.cz/ a ta strona nie działa
tongue.gif

Ceasar

Member
Ja mogę pomóc na forum... Dobrze znam sie na administracji, więc chyba nie będę miał z tym problemu
biggrin.gif
. No, tylko jeszcze musiałbyś wybrać jaki skrypt: phpBB, wersja by Przemo, czy IPB???

Thorbjorn

Member
QUOTE (Kacperex @ 20-06-2005, 19:28) No chłopaki ale bez dobrego loga ani konkretnego Laya nie mamy co startowac
tongue.gif
Bo szybko padneimy. Przyda nam sie Lay ale chociaż dobre logo to bedzie cos
tongue.gif
Cord na forum JP to ludzie raczej nei maja dobrego humoru i zawsze chca kase
tongue.gif

http://www.pipni.cz/ a ta strona nie działa
tongue.gif

Ten link powinien byc dobry http://new.pipni.cz/
Racja bez dobrego loga i laya nawet nie ma co zaczynac bo zaraz nas wysmiją i nikt nie będzie nas odwiedzął bo się zniechęcą a na forum jportal raczej nick Ci nie nie zrobi za free trzeba miec znajomego grafika bądz samemu nim byc albo trafic na dobrego człowieka.

Kacperex

KacŚpioszek
NO ten serwer co podałes to ma darmowy serer ale jeżeli kupisz domene
tongue.gif
Czyli tak czy inaczej jest płatny
tongue.gif
Wiec nadal mamy problemy z serwerem
tongue.gif
Bo można by postawić na Lycosie ale znamy jego zalete czyli reklame z boku
tongue.gif
Co do loga to już je prawie mam bo przerobie jakas tapete teraz potrzebny serwer!

Thorbjorn

Member
QUOTE (Kacperex @ 20-06-2005, 20:18) NO ten serwer co podałes to ma darmowy serer ale jeżeli kupisz domene
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
Co do loga to już je prawie mam bo przerobie jakas tapete teraz potrzebny serwer!
Aha ok znajdzie się inny a lycos = scierwiaste reklamy poszuakm innego i rozejrze się za jakimis fajnymi sceenami i atvorkai z san andreas i vice city i tak ogólnie to spoko :)jutro do Ciebie napisz na gg bo dzis nie mam czasu.

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Thorbjorn @ 20-06-2005, 20:46) QUOTE (Kacperex @ 20-06-2005, 20:18) NO ten serwer co podałes to ma darmowy serer ale jeżeli kupisz domene
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
tongue.gif
Aha ok znajdzie się inny a lycos = scierwiaste reklamy poszuakm innego i rozejrze się za jakimis fajnymi sceenami i atvorkai z san andreas i vice city i tak ogólnie to spoko :)jutro do Ciebie napisz na gg bo dzis nie mam czasu.
Oki jutro zagadja na GG, A tapet i screnów bede miał wuchte
tongue.gif
Tylko serwer jest potrzebny!! No i jakiś fajny Lay bo Logo juz mam
tongue.gif

Ceasar

Member
Kacperexie, może zarejstrujesz sobie jakiś serwer na www.boo.pl. Są to bardzo dobre serwery, i do tego niemiłosiernie
biggrin.gif
tanie. Polecam, bo sam tam jeden wykupiłem.

Pozdrawiam...

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Lord_Marcos @ 20-06-2005, 21:06) Kacperexie, może zarejstrujesz sobie jakiś serwer na www.boo.pl. Są to bardzo dobre serwery, i do tego niemiłosiernie
biggrin.gif
tanie. Polecam, bo sam tam jeden wykupiłem.

Pozdrawiam...
Wielkie dzięki za poleceni serwera i wykupie sobie tam miejsce jak zasile konto
tongue.gif
No i o serwer nie mamy sie co martwic teraz tylko niech ktoś znajdzie jakiś Lay pod Jportal bo logo już mam
smile.gif
No i IPB by się przydało najnowsze bo ja mam stara wersje! I kto sie zna bardzo dobrze na jPortalu i IPB to do mnie na GG!

Kacperex

KacŚpioszek
Strona powstaje juz coraz bardziej. Mam serwer wgranego Jportala i wgrywam IPB. Potrzebuje ludzi którzy zrobia logo na strone i którzy maja ochote popisac działy!! Prosze sie wpisywac tu i zagadywac na GG!!

Ceasar

Member
Cóż, na grafice się nie znam, a żeby pisać działy, to tez trzeba mniej więcej przejść grę, albo na bierząco zapisywać info. Na forum mogę pomóc w każdej chwili, również na IPB, bo tego też sie nauczyłem, chyba umiem już tam wszystko, tylko nie za bardzo jak się wgrywa język. Ale jeśli chodzi o style, itp. to OK.

Pozdrawiam...

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Siema
smile.gif
ja moge dojść do redakcji o ile jeszcze można mam już kilka działów przygotowanych tylko jest pytanie czy moge jeszcze dołączyć !!
Oto moje preferencje :
-Przeszłem GTA1
-Przeszem GTA 2
-GTA 3 przesłem
-Vice City przeszłem
-San andreas jestem w drugim mieście !!
-Znam dobrze każdą gre grałem w London ale nie przeszłem :]!
Więc jeżeli jest jeszcze miejsce w redakcji chętnie bym doszedł !!!!
Pozdro:Rod_

Kacperex

KacŚpioszek
Bardzo się ciesze, że chcecie pomóc.
Rod_
Lord_Marcos

Bedziecie mogli pisać działy na strone
smile.gif
Tylko musicie się do mnie zgłosic na GG i tam dogadamy szczegóły i zapraszam wszystkich bo miejsca napewno starczy!

Pandrodor

Member
Sory żą ogromny odkop ;( pewnie warn poleci ale jestem bardzo ciekawy co z tą stroną się stało... nagle wątek ucichł...na dwa lata ;( Co sie stala z ta strona... nawet adresu nie znam a moglbym sie wam przydac ;)

Pozdro

Do góry Bottom