Strażnicy Przymierza.

Thran

Che Świniara
Oglądałem i uważam że film jest świetny tylko szkoda że krótki ale mam nadzieje że Aragorn uraczy nas jeszcze jakimiś filmikami no i zakończenie mnie trochę dobiło bo zło wygrało a nie dobro no ale niemożna mieć wszystkiego ;) 5/5

damiannowak

Member
No aragorn uraczy nas intrem i outrem i do czasu zapłaty :p Ale z tego co słyszałem po wydaniu CZ ma zamiar moddować wiedźmina.

Thran

Che Świniara
CYTAT(Damianx102 @ 03-02-2009, 18:17) index.php?act=findpost&pid=211716
No aragorn uraczy nas intrem i outrem i do czasu zapłaty :p Ale z tego co słyszałem po wydaniu CZ ma zamiar moddować wiedźmina.

Filmikami ale chodziło mi o coś takiego jak właśnie Strażnicy Przymierza :D

Droner

Member
Oglądałem to spory kawałek temu i uważam, że jest to robota (choć on sam o tym nie wie) profesjonalisty. Ja to się nie umywam do takich rzeczy, zresza nie mam szans bo mutacji głosu jeszcze nie miałem i w tym problem. Ale niedługo zrobię pierwszą część cylu mojego filmu, poczekajcie troche i wstawie go na forum :)

Megarion

El Presidente
Realizacja naprawdę niezła, wypada tylko docenić kunszt twórcy :] Ale z fabułą, doborem głosów i ogólnie tekstami jest już o wiele gorzej, bo niektóre momenty wręcz się nie trzymają kupy. Nie zmienia to jednak faktu, że te paręnaście minut minęły całkiem szybko i nie były zmarnowane :>

Do góry Bottom