Sterowniki Do Gf2 Mx400 64mb

Status
Zamknięty.

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Spaliła mi sie karta w kompie i do nowego roku musze jechać na takiej jaką mam czyli na starym Geforce 2 MX400 64Mb ale wszystkie sterowniki jakie do niego instalowałem to totalne dno po których nawet filmy mi sie tną. Prosze o dokładne linki prosto do danego sterownika, z góry dziekuje.

Z wyrazami szacunku. Godfather

War

Member
mi na starym g2fx działały wszystkie stery! nawet z serii 86.xx, a filmy i gry chodziły normalnie

kiedys wyczytałem na bechmarku, że najlepiej nadaja sie stery 43.45

pozdro

Potak

Member
Najlepiej jak chcesz mieć stery do gf 2 mx 400 to wejdź na www.dobreprogramy.pl lub www.komputerswiat.pl Wpisz sterowniki o danej nazwie. Ja sam posiadałem tą kartę i miałem tery 71.84 takową wersję :> Poza tym nie możliwe jest to aby na tej karcie ciely Ci filmy i moim zdaniem to nie jest wina grafy ... Pozdrawiam

Mordimer

Member
Ja szczerze polecam Ci sterowniki Omega Drivers. Sam ich używam, i na mojej karcie graficznej (Nvidia 6600GT od firmy Leadtek) jest odczuwalna różnica w grach. :) Mimo to, na tych sterownikach możesz podkręcać kartę, oraz ustawiać optymalne częstotliwości pracy. :)

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Dzięki chłopaki temat uważam za zamknięty, sterowniki Omegi poomogły i komp mi juz na filmach nie przycina.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom