Stare Gry

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Więc tak, jako były posiadacz Amigi, uwielbiałem gry typu cannon fodder, desert strike, sensible, super frog, settlersy i wiele innych mam prośbe, aby mi ktoś powiedział skąd można dorwać ów gry, aby za nie nie płacić, a ewentualnie jak je odpalić w Winie Xp ? ;> Wie ktoś ;P Leniwy jestem i nie chce mi się (szczery jak zawsze) szukac wszyskiego, a zapewne jest tu jakiś kozak co wie co w trawie piszczy ;] Więc proszę o jakies fajne konkrety ;] Pozdrawiam

Potak

Member
Pegazus mi nie pasi zabardzo ;] Wolałbym z Amigi ;]

Megarion

El Presidente
Szit, kurde, nie chcę wam psuć zabawy, ale to chyba mimo wszystko zahacza o nasz kochany regulamin :] Bądź co bądź, to piractwo.

damiannowak

Member
To nie jakiś torrent czy coś w tym stylu, zwykłe gierki na pegazusa, które dawno wyszły już z obiegu. O ile wiem to już nikt się nie zajmuje tworzeniem gier na tą platformę. Jeśli jednak ktoś uzna że to łamie regulamin, niech usunie posta z linkiem, choć myślę że wiele osób chciałoby sobie zagrać w gierki swojej młodości :p.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Na tej samej zasadzie działają chyba emulatory gier na PS/PS2. Po prostu gry konsolowe przeniesione na kompa.
Inna sprawa że te na Amigę faktycznie już dawno wyszły z obiegu ;d

Thran

Che Świniara
Hmmm skoro mowa o starych grach to możecie mi powiedzieć jaki będzie dobry i łatwy w obsłudze emulator do PS2 ? bo potrzebuje zagrać w GTA VCS :(

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
W zasadzie to nie ma takiego emulatora, był jeden ale nazwy nie paiętam, ale można było grać tylko 10 min

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom