Stara Kopalnia a IV rozdział

Status
Zamknięty.

Vampek

Weteran
Weteran
Pamiętacie, kiedy Milten nas poinformował o zalaniu Starej Kopalni i szturmie Gomeza na Wolną Kopalnię? A czy próbowaliście wejść do tej kopalni? Tak naprawdę nic się nie stało! W VI rozdziale odwiedziłem Kopalnię Gomeza i jak stała, tak stoi. Kopacze wydobywają rudę, maszyny pracują... tylko strażnicy niezbyt mili dla naszego Подметно ;(

GaNdi

Weteran
Weteran
Ja też ją odwiedziłem ,a tam wszystko tak samo jak było co do joty nawet kawałki rudy u węża

Tibrion

Weteran
Weteran
fajnie jak będe grał drugi raz to im wejde i zrobie z dupy jesień średniowiecza :D tak jak tym ze Starego Obozu

Morf Szczecin

Member
Jan niemogłem wejś do kopalni po zawalenu bo została zamknięta aje jak urzyłem kodu i się teleportowałem do przodu przyciskiem ,,k'' i wtedy mogłem wejśc do kopalni i było wszystko tak samo nic się nie zmieniło szkoda ze programiści nic nie zrobil z tom kopalniom ze by wyglondała jak zalana wodom:D

Niech Inos ma cie w swej opiece

Dawid

Member
Też tam byłem nic myślałem że sobie popływam czy jak :D

PS.Na potęge wrzechpotężnego Beliara :twisted:

Arlik

Member
Byłem w kopani tam nie ma wody ale zato strażnicy świątyni walczom z gościam ze starego obzu
biggrin.gif

Rumbler

Member
Moim zdaniem to było:
1) zabieg Gomeza żeby mieć powód, aby pozbyć się wszystkich rywali i samemu rządzić kolonią
2) twórcom gry nawet nie chciało się dodać kilku kamieni blokujących wejście do kopalni, skoro się zawaliło niby. Przynajmniej by nie dało się wejść

GaNdi

Weteran
Weteran
QUOTE Moim zdaniem to było:
1) zabieg Gomeza żeby mieć powód, aby pozbyć się wszystkich rywali i samemu rządzić kolonią
2) twórcom gry nawet nie chciało się dodać kilku kamieni blokujących wejście do kopalni, skoro się zawaliło niby. Przynajmniej by nie dało się wejść
hehe ale ten cheat z k przenikasz sobie sciane, a tam nadal wydobywają powinni wogóle zalac koplanie tak żeby było jeziorko
biggrin.gif

APOG3UM

Member
Zgadzam się z Gandim choć jest w Służbie Innosa :twisted:[/code]

ozi

Athlete
Weteran
nie wiem. pewnie tak zrobili zeby juz tam nie trzeba bylo chodzic :? 8)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom