Star Wars Knights Of The Old Republic The Sith Lords

Status
Zamknięty.
T

Thran

Guest
A tak ostatnio zabrało mi się za wspomnienia i kurde do głowy przyszła mi taka myśl "A może zagrać sobie w Kotora Dwójkę ?" no i kurde tak się zastanawiam co myślicie o dwóch częściach tych gier osadzonych w Gwiezdnych Wojnach pierwsza moim zdaniem jest gites jak rozwalamy Malaka :p w dwójkę jeszcze nie miałem okazji pograć ale podobno fajna :)

Co myślicie o serii tych gier ? a dodam że planowany jest MMORPG w czasach Kotora :D

szczurek

Menda serowa
Weteran
Obie części przeszedłem, wviąga jak dobrze namoczone bagno.
Jedyneczka moim zdaniem ciut lepsza od dwójki, ale to chyba norma.
Co moge napisać, polecam wszystkim, nie tylko fanom Star Wars.

Cisu

Member
Ano, ano naprawdę zacne gierki.
Część pierwszą posiadam oryginalną, zakupioną za 60zł, niezbyt wygórowana cena, jak za taką grę. Przeszedłem kilkakrotnie, za każdym razem miałem niemal tą samą frajdę, oprócz pierwszego razu, kiedy to po prostu nieziemska fabuła, niesamowity klimat i piękna grafika po prostu wgniotły mnie w fotel ;).
Co do części drugiej, na pewno zostały w niej wprowadzone modyfikacje, które ułatwiają rozrywkę, także mamy do czynienia z większą gamą ataków no i wreszcie szaty Jedi są takie, jakie zawsze chciałem :D. Jednak już fabuła nie jest tak niesamowita, niektóre rzeczy łatwo przewidzieć, ale to może dlatego, że po świetnej jedynce spodziewaliśmy się czegoś jeszcze lepszego, a tym czasem otrzymaliśmy równie dobry produkt, który już nas tak nie zadowala ;P. Ogólnie obie gry naprawdę warte polecenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom