Od niedawna mam tą gierkę i muszę przyznać, że obawiałem się, iż ta gra będzie totalną klapą (poprzednie strategie SW, według mnie były całkowicie zkopane).
, ale gdy tylką ją włączyłem od razu się w niej zakochałem(metafora taka). Co mi się w niej spodobało? Prawie wszystko! Oczywiście świetna muzyka, grafika na wysokim poziomie, Lord Vader
, interaktywna mapa galaktyki i bitwy w przestrzeni kosmicznej, te są najlepsze. Nie spodobał mi się natomiast fakt, że żołnierze szkoleni w koszarach, albo pojazdy w fabrykach wogóle z nich nie wychodzą :/. Gdy dana jadnosta zostanie wyprodukowana, pojawia się ona w oknie posiłków. Trzeba kliknąć na tą jednostkę i przenieść ją myszą na jakiś skrawek ziemi. I to nie może być "jakiśtam" skrawek ziemi. Żołnierze są transportowani przez statki kosmiczne no obszar dookoła naszego punku kontrolnego (takie punky trzeba zdobyć). Reszta jest bez zarzutu.
Jeśli mieliścię okazję zagrać w tą strategię proszę o zostawienie swojej opini na jej temat.
Pozdro.
, ale gdy tylką ją włączyłem od razu się w niej zakochałem(metafora taka). Co mi się w niej spodobało? Prawie wszystko! Oczywiście świetna muzyka, grafika na wysokim poziomie, Lord Vader

Jeśli mieliścię okazję zagrać w tą strategię proszę o zostawienie swojej opini na jej temat.
Pozdro.