Spotkanie

ogrfunio

New Member
W G1 Mroczne tajemnice jest tak kwestia ze odbywa sie spotkanie Diego Lestera Miltena i Bezimiennego (zamiast Gorna)
gdy idziemy z Diego do fortecy to czy się coś powino dziac?? bo u mnie jak tam ide to wszyscy stoją i nic
powinni cos mówić czy coś takiego ?? czekałem od 17 do 19 i nic ;/

Didson

Member
Ja czekałem d0 20, i dałem na rozmowe z Diego i się zaczeło.
Bądz może nie wypełniłeś potrzebnych questow ktore dał Diego?

ogrfunio

New Member
chodzi o odbiór paczki i o rozwikłanie zagadki zabójstwa ??jesli tak to wypełnilem
ale poczekam do 20 dzieki

Potak

Member
Spotkanie trwa od 20 i Diego tylko z Tobą rozmawia ;> Mówi, że masz,a zresztą sam się dowiesz :) Ale na pewno jest od 20 :)

ogrfunio

New Member
niestety chyba nie :( czekam do 20 i się tylko lekko przycina Lester zdejmuje zbroje wchodzi na ten dywanik i nic :(
moze jakis bug przechodziłem gothica chyba 3 razy specjalnie zeby dotrzec do tego miejsca i zobaczyć o czym jest te spotkanie
i zawsze jakiś bug chyba zrezygnuje ;] dzieki za pomoc ale mniej więcej moglibyście napisać o czym tam gadają

Bezi_Łowca

Member
Ja mam dokładnie ten sam problem i mi sie dzieje dokładnie to samo co powyżej
Napiszcie czy jest jakiś filmik czy coś czy tylko CYTAT
stoją, jedzą, piją i konia wa*ą
:) (bez warna, co cytat)

CrugeeR

New Member
u mnie jest podobnie tylko milten lata z fireballami po calej twierdzcy ale naszczescie uzylem kamienia czasu. potem milten bawi sie magia a lester jest polykaczem ognia.... 20 juz sie uspakajaja ale nadal nic u diega nie ma zadnych dialogow a jak chce cos sie lestera zapytac to muwi ,,nie teraz''

Bezi_Łowca

Member
A da sie z tego jakoś wyjść i skończyć to zadanie bo to chyba jest zadanie event i sie gry nie da przejść (chyba) :D xP

CrugeeR

New Member
poprostu rob co masz robic a w razie potrzeby to wiesz gdzie oni sa

Do góry Bottom