Sport

Krzychu1992

Member
Jaki sporta was interesuję ewentualnie jaki uprawiacie ;p
Miło widziane filmiki nie koniecznie swoje pokazujący co nie co wasz sport ;p
Ja osobiście trenuje Freerun(Wolny bieg) rozbudowana wersja Le Parkou'r jest to sport extremalny pochodzący z Francji i jego tak jakby ojcem jest David Belle jego umiejętności można podziwiać w filmie
Banlieue 13(13 dzielnica) pierwszej i drugiej części..
Natomiast Samą dyscyplinę Freerun od dzielił od Le Parkou'r Sebastian Foucan.

Trenuje ten sport już 4 lata i wciąż się polepszamy..

Urywek filmu 13 Dzielnicy
http://www.youtube.c...h?v=R2UdfkhhHhk

Oraz film przedstawiający Freerun
http://www.youtube.com/watch?v=72GwshcPs9c

Jeżeli temat był to przepraszam i proszę o usunięcie :)

Binek7

Member
Piłka nożna to sport, którym interesuje sie od zawsze. Ma stałe miejsce w moim sercu. :mellow:
Trenowałem 5 lat w klubie, ale odszedłem po kłótni z trenerem, za którym nikt za bardzo nie przepadał...

Miałem też bardzo krótką przygodę z Kick-boxingiem, którą mam zamiar wznowic na wiosnę. :)
Polecam obejrzec parę walk Petera Aertsa, który dosłownie ścina rywali.

1,5 roku spędziłem też w klubie pływackim, zrezygnowałem jednak z powodu braku czasu, obecnie pływam regularnie, ale już prywatnie nie klubowo.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
plywalem z 5 lat
tenis uprawialem z 3-4
pol roku gralem w reczna, teoretycznie rok, ale duzo czasu nie bylem obecny, sie zaczal okres kiedy nie mialem jush checi na sport ;p przestawilem sie na zwykle domowe, czasem silkowe, pompowanie muskulatury

Kamil96p

Member
Ja trenowałem w GKS-ie Bełchatów ,już nie pamiętam ile, trener był nawet fajny, zawsze był pijany i było się z czego pośmiać : D Ale coś spowodowało że odszedłem, niewiem dlaczego, za dużo treningów było i nie chciało mi się grać ;p aktualnie gram w klubie piłkarskim z mojej miejscowości a po za tym to chodzę tylko w szkole na sks-y w siatkówkę

Kacperex

KacŚpioszek
Uwielbiam piłkę nożną. Zawsze ciekawił mnie ten sport. Oglądam często mecze jednak głownie zagraniczne ligi.
Trenowałem niegdyś właśnie tę dyscyplinę sportu, nawet szło całkiem nieźle.
Dodatkowo biegałem w przełajach. Na róznych dystansach. Tu także osiągałem dobre wyniki, nawet na szczeblu ogólnopolskim ;)
A teraz jedyny sport jaki uprawiam - to denerwowanie wszystkich na około.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Wiadomo, piłka nożna. Za dzieciaka to liceum boiskowe mecze, w lato do późnego wieczora. Było fajnie. Teraz flaka nie chce się ruszyć, co najwyżej w kosza i piłkę halową. Lubię jeździć na rowerze. Jak jest więcej wolnego czasu, to biorę skladaczka i jazda przed siebie. Fajne wrażenie jak się zjeżdża z kilometrowego zbocza,. niefajnie jest już wracać pod górę :D
Za sport swój osobisty mogę uznać pracę na dachach. Po części. Skakanie, wchodzenie przez kilka pięter ze sprzętem, noszenie kantówek, krokwi, belek na ramieniu zdecydowanie poprawia tężyznę ;p

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
W moim przypadku piłka nożna ograniczała się tylko do tzw. podwórkowej kopaniny. W podstawówce grałem w ręczną i jeździłem na zawody w rzucie dyskiem. Byłem też dobry na biegi długo dystansowe: od 800m wzwyż.
Długi czas jeździłem na nartach (do czasu kontuzji kolana).
Teraz pływam, jeżdżę na rowerze, gram w tenisa ziemnego, ale częściej stołowego.
No i najpoważniejszy sport, choć wszystko co wspomniałem amatorsko, to żeglarstwo. Piękna sprawa.

A ze sportów w telewizji- kiedyś piłka nożna (teraz umiarkowanie) oczywiście wszystkie wielkie imprezy: MŚ, ME obowiązkowo.
Oglądam też sporty walki, a najbardziej cenię K1, no i do tego wyścigi czyli F1.

Okazjonalnie obejrzę też inny szajs jak lekkoatletyka czy coś, ale nie ekscytuję się.

Tyle

Pienik

New Member
Ja interesuję się piłką nożną , oglądam Premier League i Ligę mistrzów moim Ulubionym klubem jest Arsenal Londyn kibicuje im już od 3 lat. Nie liczy się dla mnie czy wygrywają czy przegrywają kocham ich za ich grę, ogólnie lubię wszystko co jest związane z tym klubem, można to nazwać fanatyzmem. Mój ulubiony zawodnik to RVP(Robin Van Persie) i Nasri ostatnio ten 2 prezentuje się doskonałą formą. Po za tym lubię grać w piłkę, w szkole po, przed :D

Do góry Bottom