Spolszczenie Do Gothic 4

Status
Zamknięty.

Ziomek64

New Member
Tak jak w temacie. Nie wiem czy to był dobry wybór kupiłem zagraniczną wersję. Proszę o upload Dubbing lub Napisy W premierze Arcani w Polsce czyli jutro :).

tomisakis

Whiskas
VIP
Zróbcie sobie zdjęcie z grą(twarze możecie zamazac) to wam wyśle pliki do podmiany.

skins

New Member
A może tak po koleżeńsku po prostu je użyczysz :D bez bawienia się w zdjęcia ...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie trudno się domyślić, ze macie piraty. Jeśli nie potraficie udowodnić oryginalności gry.
Nie macie czego tutaj szukać, więc oddelegujcie się zanim ktoś oddeleguje was z tego forum.

sir_RobeN

Bossu Kokssu
VIP
Kupując zagraniczną wersję gry kupiliście licencję na języki w niej zawarte. Zgodnie z licencją nie przysługują Wam inne wersje językowe. Wszelkiego rodzaju "spolszczenia" w postaci ripowanych z polskiego wydania gry tekstów czy dźwięków jest nielegalne.

wicher1992

New Member
ale Wy ludzie jestescie inni ;/ Moze wy sobie poróbcie zdjęcia z waszymy "oryginalnymi" grami to wtedy pogadamy... Pewnie sami sciagacie piraty a tutaj zgrywacie kozakow. Jak zrobicie sobie zdjecia z waszymi wszystkimi grami i udowodnicie ze nie macie ani 1 pirackiej plytki badz programu to my wtedy pokazemy wam ze mamy oryginalna gre Gothic ...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Prywatnie każdy odpowiada przed własnym sumieniem, ja nikomu na ręce nie patrze. Z chęcią zrobię sobie fotkę z moją wersją jak już ją zakupię.
Natomiast Forum to miejsce publiczne, które obowiązuje KONKRETNY i JASNY REGULAMIN

jeśli tego nie rozumiecie to ja już wam nie pomogę :)

Temat zamykam, bo lecę pograć w moją zcrackowaną wersję ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom