Hmm nic wielkiego z tego outra nie można powiedzieć, jest po rosyjsku, nie wiadomo o co w nim chodzi ale przypuszczam, że został on uwolniony od opętania! Ale przez kogo? przez Thorusa?
A ja twierdze, że to nie jest zakończenie, bo te "wyzwalanie z opętania" widzieliśmy na jednym z trailerów. Niemożliwe, aby twórcy ukazali zakończenie w trailerze.
Ja sądzę, że niestety jest to swego rodzaju outro. Jeżeli w demku prześledzic quest loga to zakonczenie questu "a gothic tale" (czy jakos tak) brzmi mniej wieczej uleczyłeś kroła z jego choroby.... Wiec chyba cała gra sprowadza sie do tego :/
Zawsze to on był strażnikiem bramy hihi . Chociaż jakby nie patrzeć jest byłym skazańcem z koloni karnej wiec coś tam złego w nim jest... Trzeba zagrać a napewno dowiemy sie czegoś o nawróceniu Thorusa bo sam filmik za duzo nie mówi. Treba poczekać do piatku (chociaz empik mi podaje date realizacji zamowienia na 15.10 + data dostawy do salonu wiec może se troche dłużej poczekam :/) mam nadzieje tylko, że da sie pograc jako tako bez patcha z optymalizacja. Poki co outro wywołuje we mnie negatywne emocje... kiedys gothic bardziej mnie cieszył.
W internecie dostępne są polskie wersje tego filmiku, zresztą w plikach gry także jest ten filmik.
Faktycznie, jest to zakończenie gry, ale jeśli ktoś jej jeszcze nie przeszedł to po co to oglądać?
Właśnie przeszedłem grę i muszę powiedzieć że te zakończenie strasznie rozczarowywuje.
Po tym wszystkim co zrobiliśmy oglądamy tylko filmik z nieznanym nam (z tej części) Thorusem jakimś orkiem i człowiekiem.
Ale jesli ja miałbym wnioskować twłórcy zostawili sobie furtkę by stworzyć kolejną część.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.