Splinter Cell Z Cda...

Status
Zamknięty.

Jay_Kay

Magister vitae
Witam.
Mam mianowicie problem z odpaleniem Splinter Cella z numeru kwietniowego (czyli tego, co dzisiaj wyszedł). Te problemy mam nie tylko ja, ma też je sporo innych graczy (m.in. z mojej listy gg :] ). Opiszę tutaj pokrótce problem, może już ktoś go rozwiązał i wie, jak sprawić, żeby gra zadziałała.
Normalnie napisałbym to na forum CDA, ale ono najwyraźniej padło.
Gra zainstalowała się normalnie. Po jej zainstalowaniu włączało się intro, ale po jego zakończeniu gra wybija się do Windowsa z jakimś komunikatem o "General Protection".
(Treści nie podam, bo po zainstalowaniu nowych sterowników komunikat przestał się pokazywać i gra wywala się do Windowsa bez niczego.)
Na forum CDA kazali miec na kompie najnowsze stery. Zainstalowałem najnowsze stery do wszystkiego, jakie były, wszystkie aktualizacje itp.
Wiem, że nie zależy to od sprzętu, bo osobom na różnych konfiguracjach się to zdarza.
Czy ktoś wie, jak rozwiązać ten problem? Nie ukrywam, że głównie dla tej gry kupiłem to CDA, a jeżeli ona nie działa, mimo, że mój komp spełnia wymagania, to czuję się - można powiedzieć - nieco oszukany
mad.gif
. Jest jeszcze Gothic i jakaś nawalanka ;P-G_F
Pozdrawiam.

doctor

Wariat
Weteran
coz sa rzeczy na ktore nie ma "lekarstwa" wg mnie cos nie styka ci na kompie albo ta plytke jest jakos lipnie wytloczona
biggrin.gif

radze napisac do cda do pomocy technicznej jeszcze raz i zalaczyc im raport DxDiag
smile.gif

powinni przyslac cos...

pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom