Witam wszystkich!
Nie znalazłem takiego tematu, więc go zakładam
.
Otóż bardzo mnie ciakawi, jaki jest Wasz najfajniejszy sen? Co się w nim działo? I jaki miałeś/aś w tym udział?
U mnie to wyglądało tak. Zapewne każdy z urzytkowników tego forum oglądał (najwspanialszy film) trylogie "Władcy Pierścieni", a więc mój sen był związany z drugą cześcią, czyli Dwie Wierze. Pod koniec tej części Saruman (pan Isengardu) wysłał swoją armię uruk-hai, by zaatakowali niezdobyta fortecę Helmowy Jar (Helm's Deep), a więc brałem udział w tej walce
. Wszystko było idealnie jak w filmie, koło mnie stał Legolas i zaraz Gimli powiedział do niego że już ma 2, a on na to "a ja 17!" i wtedy zobaczyłem że jeden z uruk-haii wskoczył na mur i zaczął ciąć wszystkich, więc żuciłem się do ataku i po jednym potęrznym ciosie uruk-hai padł, lecz za nim zaraz - po drabinie - wszedł następny. W tym momęcie zaczeła się prawdziwa walka, wszędzie wokół był chaos, ale zochowałem zimną krew i walczyłem, wraz z mężnymi zastępami wojowników i elfów. Po kilku minutach Aragorn, zaczął krzyczeć żeby się wycofać (wcześniej wysadzony został mur
). Biegłem ile sił w nogach, aż nagle padłem na ziemie i poczułem kłucie w nodze. Kiedy na nią pojrzałem, ujrzałem wielki bełt wbity w moje udo, wyjąłem je (bardzo bolało), lecz już nie mogłem uciekać i ostatnią rzeczą jaką pamiętam był uruk-hai, który się nademną zamachuje
. Potym się obudziłem
.
No to teraz czekam na Wasze opisy snów
.
PS. WOW (czyt. łał, a nie World of Warcraft
), to już mój 200 (dwu-setny) post
.
Nie znalazłem takiego tematu, więc go zakładam
Otóż bardzo mnie ciakawi, jaki jest Wasz najfajniejszy sen? Co się w nim działo? I jaki miałeś/aś w tym udział?
U mnie to wyglądało tak. Zapewne każdy z urzytkowników tego forum oglądał (najwspanialszy film) trylogie "Władcy Pierścieni", a więc mój sen był związany z drugą cześcią, czyli Dwie Wierze. Pod koniec tej części Saruman (pan Isengardu) wysłał swoją armię uruk-hai, by zaatakowali niezdobyta fortecę Helmowy Jar (Helm's Deep), a więc brałem udział w tej walce
No to teraz czekam na Wasze opisy snów
PS. WOW (czyt. łał, a nie World of Warcraft