Smoki

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
nie! pod żadnym pozorem nie ulepszaj co następny pozoim! będziesz mieć coraz mniej życia! bo za każde ulepszenie -30hp ulepszaj co 5poziom albo żadziej!

czlapek14

Member
Ulepszaj, bo nie dasz se rady w VI rozdziale. A i na smoka nie działa Szpon. Kiedy go nim uderzysz to zadasz małe obrażenia i sam się trafisz piorunem. Dlatego pasuje ładować w siłę żeby unieść przynajmniej to co noszą upadli paladyni.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Musisz mieć 160 siły, wtedy uniesiesz Duże magiczne ostrze na smoki. Dla Łowcy Smoków to jest najlepsza broń,bo tylko będąc Łowcą Smoków możesz go wykuć, a ty nim właśnie jesteś.

czlapek14

Member
Jeśli już nawalił w kuszę to nie ma szans. Dobije siłę do 100, no 110 i może se da radę w 6 rozdziale. I oczywiście obowiązkowo trzeba wykorzystać wszystkie bonusy na siłę jakie dają pierścienie, pasy i amulety. Ja pamiętam bez niczego miałem z 90 siły.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
CYTAT
dź już do 5rozdziału poexpisz sobie fajnym sposobem smile.gif musisz zdobyć minimum 10rogów cieniostwora idziesz do bustera najemnika i on ci każe je do ciebie przynosić. no i dajesz mu dostajesz expa 300za jeden róg. pobijasz go bierzesz mu je dajesz i tak w kółko

Wszystko dobrze Zenek tylko że to jest w 3 rozdziale.
CYTAT
Masz za mało siły.Podpakuj jeszcze trochę w siłę, i ulepszaj szpon beliara co każdy poziom.

Z tego co pamiętam to szpon beliara ulepsza sie co dwa poziomy zawsze zabiera tyle samo życia xD.
A maksymalne obrażenia będzie miał chyba 120 ale plus obrażenia dodatkowe to dasz nim rade do końca.
(raz mi się udało).

A co do tego buga z magicznymi bełtami to nigdy mi sie nie udał, zawsze się wkurzałem i wpisywałem cheata :D.

tosiapl

Member
Ja już mam 100 magicznych bełtow :p
Dowale 90 w siłę i poszukam tych kamiennych tabliczek wszystkich z siła, życiem, kuszą i dwuręczną bronią z tą mapką co dał Szeryf :p

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Jak chcesz sobie jeszcze poexpić idź do kanionu w Jarkendarze. Jak się nie mylę w 5 rozdziale tam są trolle,smocze zębacze i różnorakie podobne paskudztwa. Znajdź też wszystkie jaja, które pilnują jaszczuroczłeki(wszystkie te jaja są w Khorinis), możesz je potem dać Bennetowi od którego dostajesz doświadczenie i pieniądze.A i potem odkup te jaja,bo będą potem potrzebne.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
pokręć się jeszcze po jakichś różnych jaskiniach bo tam znajdziesz zombiaki, szkielety i jaszczuroczłeków. idź także do mrocznego lasu tam znajdziesz cieniostwory mniejsze bestie i wargi. Ja mam sposób dobry ale to trza mieć troche kasy. idziesz do khorinis i pobijasz każdego tylko żeby nie mieli cheadgooda że się ich zabić nie da i jak pobijasz ich ale NIE DOBIJAJ dostajesz doświadczenie ale musisz grzywnę zapłacić ^^. Możesz też wrócić do GD i powybijać wszystko co się rusza oraz cały zamek.Wykonuj wszystkie zadania poboczne.Idź na przełęcz w khorinis prowadzący do GD i nie skręcaj w ten tunel tylko idź prosto i tam spotkasz sporą grupę orków tylko uważaj na szamanów i ich rozwal. przy tenj bramie do przełęczy i w okolicach aż roi się od smoczych zębaczy.i nie zapomnij o tym myku co ci napisałem wyżej.
mam nadzieje że z 3levele dzięki mnie zarobisz ^^

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
To nie sprzedawaj tych jaj. Myślałem, że można je odkupić. Na szczęście sprzedałeś tylko dwa jajka,więc powinno ci tych jajek starczyć na dwie Embarla Firgasto.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Takie mikstury,które dawają +15 do siły.Te mikstury możesz sporządzić w 6 rozdziale.

Jak chcesz możesz dać te jaja Bennetowi,wybór należy do ciebie.

czlapek14

Member
Jajca z Khorinis zawsze się daje Bennetowi. Na Irdorath będzie z 10 może więcej. I na pewno nie dają aż 15. Chociaż cholera nie pamiętam już.

Dzyl

El Principe
Tak, daj je Bennetowi.W dworze Irdorath znajdziesz wystarczająco dużo na te miksturę.Ona nie daje 15 siły tylko 5.Choć nie jestem pewien na 100 %.A co do expienia to oprócz jarkendaru i góniczej doliny możesz wyczyścić całe khorinis.Nie chodzi mi o miasto tylko o całą wyspę.Ja czasami tak robiłem przed pójściem do 6 rozdziału.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Z tych jajek,które są w Khorinis można zrobić drugą taką miksturę.A ta mikstura daje 15 siły.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom