Smoki

Status
Zamknięty.

Xarda$

New Member
Mam problem ze smokami.Chodzi o to że nie wiem jak je pokonać bo ciągle regeneruje się im życie. :blink:
Próbowałem różnymi broniami ale po moim ataku smok przelatuje w inne miejsce i ma pełny pasek życia!

HELP!!

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
powiem ci szczerze że pokonałem wiele smoków... jednego z 5 lvl, a wiesz jak? to proste weź łuk albo kuszę - musisz stanąć za jakimś przedmiotem tak żeby była możliwość trafienia smoka a żeby nie było widać jego napisu - w cape dun tak zabiłem dwa smoki i w Geldern schowałem się za wierzą i go tak natrącałem aż padł...

EDIT:
sory myslalem ze to jest w dziale "Gothic 3" kazdy się może pomylić.. @Qba Gothica 2 przechodziłem sześć razy (bez kodów) ;)

ale skoro chodzi ci o gothica 2 to sam nie wiem... ja tam bez problemu ich kładłem ;) opisz swoje statystyki i czy masz oko innosa itp. może wtedy będę zdolny ci pomóc.

Qba

Member
Ty chyba w G2 nie grałeś po pierwsze żeby kogoś trafi z łuku trzeba widziec jego napis nad postacią po drugie tam gdzie są smoki nie ma sie za czym schowa po trzecie smoki w G3 są słabsze i mniejsze

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
Jeśli nie potrafisz je pokonać to użyj zwoju przyzwanie demona, masz 100% pewności, że demon wygra ze smokiem, (ja takim sposobem zabiłem prawie wszystkie) :p

Xarda$

New Member
DZIĘKI!!
Pomysł z tym demonem jest O.K. :D Ale nie wiesz gdzie można znaleść lub kupić w Górniczej Dolinie więcej tych demonów??? :blink:

szczurek

Menda serowa
Weteran
Spróbuj u Engroma, on ma troche czarów. Wiem ze ten koles co za kuszą pobiegł tez miał jakieś więc możesz splondrować jego ciało. Oprucz tego porozglądaj sie po całej górniczej dolinie, może znajdziesz coś :)

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
Chyba co rozdział czar odnawia sie u kogoś na targowisku w Mieście. Co do górniczej doliny to musisz szukać, wiem że znalazłem kilka zwojów (jeden był chyba w Jarkendarze). Poprostu musisz szukać po jaskiniach i innych takich miejscach.
Jeśli nie w gorniczej dolinie to idz do khorinis i przejdz sie po wszystkich gostakach ktorzy sprzedaja czary i miksturki, powinienes znalesc kilka zwojow.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom