Smoczy Bug

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Ej mam mały problemik. Zabiłem wszystkie 3 smoki ide sie pochwialić w zamku... a tam gość mi mówi, ze fajnie fajnie... ja sie pytam co sie działo czy smoki atakowałey on mowi ze nie i tyle... A misja nadal niejest wykonana! tak jak by był 4smok!!! o co tu biega? a orlik mówi ze nie ma nowych inf dla mnie. :-(

BrZyDaL

Member
To powiedz które smoki zabiłeś i w jakiej kolejności
biggrin.gif
bo wszystkich smoków jest 4 więc pewnie jakiegoś nie zabiłeś

A

Anonymous

Guest
eee 4? widać juz dużo czasu mineło od kąd grałem w 2jeczka.
Najpierw Bagienny potem na górze i lodowy, gdzie 4 beszczel jest?
z góry dziękuje

Pryszcz

Member
Niema znaczenia w jakiej kolejnosci zabijesz..wazne zebys zabil 4
biggrin.gif
Smoki rezydyja w : Kamiennej fortecy,w Lodowej Krainie, na Bagnie i w Starej Cytadeli (w g1
tongue.gif
)

BrZyDaL

Member
no to w takim razie brakuje ci kamiennego
biggrin.gif
pewnie jak poszedłeś po informacje do Orika o smokach po zabiciu Bagiennego, to usłyszałeś "w górskej fortecy"
biggrin.gif
a ty poszedłeś do wulaknu
biggrin.gif
zabić ognistego. Też miałem taki prolem 8)

Kamienny smok jest w Górskiej Fortecy, tam gdzie z Lesterem szukaliśmy kamienia Ogiskującego a on dokumentów
biggrin.gif
wystarczy sie tam rozejżeć i znajdziesz smoka

IMac...

Member
4 smoki...

Otórz te trzy smoki to bug. Podaję wszystkie Smoki:
:arrow: Bagienny (na bagnach, koło starej chaty Cavalorna),
:arrow: Kamienny (Kamienna Forteca - w G1 szukałeś tam z Lesterem Kamienia Ogniskującego),
:arrow: Ognisty (w wulkanie - nie wiem jak opisać tą drogę),
:arrow: Lodowy (w Dawnym Nowym Obozie)

Gucio

Member
Który musze mieć poziom żeby iść na najsłabszego smoka :?:

FaTtaLitY

Member
Idealny to lv 35+ na wszystkie.Ale na najslabszego wystarczy ci 15 gdyż pomagają ci 2 Łowcy smoków.Najsłabszy to smok bagienny
biggrin.gif
.Ale pamietaj to że zabijesz pierwszego na loozie nie znaczy ze następne będa równie łatwe...

A

Anonymous

Guest
Bagienny nie jest przy chacie kavalorna bo przy chacie Cavalorna to jest kilka szczurow i chrzaszczy ale jak skrecisz w lewo (z reszta oni cie poprowadza [oni=lowcy smokow] ) tam. Mi sie nie podoba to ze jest pelno "Łowców Smoków" ktorzy powinni lowic smoki a my musimy wszystko zabic :9 GRRR
Od czego oni sa co?
tongue.gif
:twisted: [smiley poster=bekloppt:73ad879b37]debile[/smiley:73ad879b37]

A

Anonymous

Guest
Bagienny nie jest przy chacie kavalorna bo przy chacie Cavalorna to jest kilka szczurow i chrzaszczy ale jak skrecisz w lewo (z reszta oni cie poprowadza [oni=lowcy smokow] ) tam. Mi sie nie podoba to ze jest pelno "Łowców Smoków" ktorzy powinni lowic smoki a my musimy wszystko zabic :9 GRRR
Od czego oni sa co?
tongue.gif
:twisted: [smiley poster=bekloppt:0fff84c4ba]debile[/smiley:0fff84c4ba]

A

Anonymous

Guest
na smoki minimum 15lv przecież tylko w samym Khorinis można dojść do około 19lv, a można i zdobyć więcej w dwóch miejscach ale po dłuższym czasie to się robi nudne, z wysokim level są smoki proste do pokonania i nie trzeba dużego wysiłku aby pokonać je

A

Anonymous

Guest
na smoki minimum 15lv przecież tylko w samym Khorinis można dojść do około 19lv, a można i zdobyć więcej w dwóch miejscach ale po dłuższym czasie to się robi nudne, z wysokim level są smoki proste do pokonania i nie trzeba dużego wysiłku aby pokonać je

Macmiel

Member
Na smoka bagiennego to wcale nie musisz mieć lv Rod i Cipher rozwalą go raz dwa . I jeszcze jednosądze że smoki trzeba rozwalać w odpowiedniej kolejności tzn. 1bagienny 2kamienny 3 ognisty 4lodowy . Słyszałem że jak niektórzy goście tego nie robili w tej kolejności to wychodziło im że ostatni smok jest nieśmiertelny a Garond mówi ci że problem smoków jest z głowy ( tak jakby po pokonaniu 3 smoków był koniec zadania ) no i traciło się przez to około 6000 pkt. expa :!: :!: :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom