Skrzynia U Corkaloma

Status
Zamknięty.

norbi042

New Member
Mam taki problem: musze otworzyc skrzynie u Corkaloma ale nie chce sie otworzyć. Jestem mistrzem w otwieraniu skrzyń(przeszłem 2 etap u Rączki) Pomóżcie ciągle łamią mi sie wytrychy albo Jest napis:Cholera... Trzeba spróbować od początku
Za pomoc z góry dzięki

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Tam są dwie skrzynie. Jedna jest dobra. Musisz spróbować z inną skrzynia, to wszystko.

norbi042

New Member
Jak z inną skrzynią skoro musze z skrzyni wziąć przepis na miksture dla Dextera. Musze ją otworzyć. To chyba lewa ale i tak nie chce mi sie ona otworzyć

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Nie chce się otworzyć, bo być może nie umiesz korzystać z wytrychów. Pokwapiłem się odpaliłem Gothica i tak: Skrzynia, którą masz otworzyć to owszem ta po lewej, do tej po prawej dostaniesz klucz podczas późniejszej rozgrywki.
A o to jak masz otworzyć tą po lewej:
PPLP
P – prawo (klęcząc przy skrzyni strzałka w prawo)
L – lewo (podobnie jak wyżej)

To tyle : )

Tanner

Member
Jedną skrzynię otwierasz wytrychami (czyli chyba tą po prawej), drugą skrzynię otwierasz za pomocą klucza, który da Ci Cor Angar po pójściu na cmentarzysko orków i przyniesieniu ziół dla Y'beriona.

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
CYTAT(Tanner @ 02-07-2007, 07:07) [snapback]147753[/snapback]
Jedną skrzynię otwierasz wytrychami (czyli chyba tą po prawej), drugą skrzynię otwierasz za pomocą klucza, który da Ci Cor Angar po pójściu na cmentarzysko orków i przyniesieniu ziół dla Y'beriona.

Problem został rozwiązany, ale ty dalej piszesz i to do tego jeszcze podajesz nieprawdziwe informacje. Dyskusja skończona więc po co ten post? Nie mój dział, ale dostajesz ostrzeżenie. Temat zostanie niebawem zamknięty.

Edit do postu niżej:

CYTAT
Nie macie ku*wa za co dawać ostrzeżeń ?! Chciałem tylko podsumować sytuację i powiedzałem "chyba" czyli to oznacza że moge sie mylić!

Złamałeś regulamin, tutaj nie było nic do podsumowywania, na dobrą sprawę mógłbyś dostać kolejne ostrzeżenie, za kolejny niepotrzebny post.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom