Skrzynia Nr 4 Ali

Status
Zamknięty.

Mat3usz

New Member
Witam wszystkich. POszukuje skrzyni nr. 3 w której ma byc sztylet. Z tego co wiem jest to skrzynia Aliego ta co mu sie klucz wykrada. Jednak ja tam oprócz kamienia przodków i jakis rupieci nic nie znalazłem i to jest kufer nie skrzynia. Byc moze chodzi o inna skzynie ale nie wiem. :(

Phantom Lord

Active Member
Jeśli odkryłeś skrzynie nie po kolei podanej na forum, to tam nie powinno być sztyletu, tylko coś innego. Ta kolejność jest tylko przykładowa, skrzynie możesz odkrywać różnie. Z tego co pamiętam, w tej skrzyni powinien być artefakt, ale mogę się mylić. Sprawdź w ekwipunku, czy zdobyłeś jakąś broń ze spisu.

Mat3usz

New Member
Znalazłem tam rapier którego nie ma liście. I otwierałem po kolei skrzynki ( to jest akurat kufer nie skrzynia ) Pierw otworzyłem w jaskini redock potem koło smoków, bndyci. Wypadło wszystko tak jak w spisie a teraz w tym kufrze nie ma ;/
PS: Jak otworze skrzynie nr 5 to bedzie kusza łowców nagród jak w spisie, czy juz nie ?

Phantom Lord

Active Member
Powiem tak: ta lista nie jest do końca dokładna. Pierwsze punkty były chyba O.K., ale nie sprawdzałem do końca. Ja niestety nie znalazłem wszystkich skrzyń, bo wcięło mi dwie ostatnie. Zaraz odpalę mojego zardzewiałego Gothica i sprawdzę, jak sprawa ma się u mnie.

EDIT
Gothic traktuje Kufer Alego jako skrzynię, ja znalazłem Nóż Asasyna (zacząłem grę od nowa). Jest jedno wytłumaczenie - Rapier jest jedną z rzeczy, które można znaleźć w skrzyniach, ale nie został zapisany na liście. W piątej skrzyni powinno być coś z listy, bo tych błędów nie jest znowu tak dużo, ale z kolejnością mogą być problemy.

Mat3usz

New Member
Dziękuje Ci Lordzie :) Jak widać są osoby, które się poświecą i zaczną grac od początku żeby cos sprawdzic. Wielkie dzieki B)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom