Skrzynia Dextera?

Status
Zamknięty.

CAT

Member
Siemka! Mam pytanie - gdzie jest skrzynia Dextera? Jak się go zabije i weżmie jego rzeczy to jest tam klucz. Pisze przy nim, że to jest klucz do jego skrzyni. i tu zaczyna się problem - gdzie jest ta skrzynia?? Szukałam wszędzie, tj na całej wyspie i w Górniczej Dolinie i nic
dry.gif
. Proszę o odpowiedź
smile.gif

Nie znalazłam takiego tematu, ale jak coś to zamknijcie
smile.gif
.

No cóż skrzynia jest w pomieszczeniu, w którym był Dexter. Znajduje się zaraz koło łóżka. Pozdro!!

G

Gray_Fox

Guest
O ile dobrze pamiętam, skrzynia Dextera znajduje sie w drugiej wierzy. Musisz poszukać drugiej wierzy tam w kryjówce Dextera niedaleko farmy Onara. Jeden koleś tam śpi, drugi zarąbiście dobry strażnik stoi na czatach. Uważaj, z nim walka jest cięzka pomimo iż jest wyposażony w lage i skorzana zbroje to siły ma chyba z 1000...paladynem nie moglem go zarabac. Uważaj na niego. A skrzynie dextera znajdziesz w tej drugiej wieży.

QUOTE i w Górniczej Dolinie

rotfl
biggrin.gif

Pozdro

Potak

Member
Jest napewno koło łóżka tam gdzie go zabiłeś.Przy schodach. No chyba że masz takiego Buga jak ja że wszystkie skrzynie zniknęły
mad.gif
Miałem takiego i musiałem reinstalnąć giere
dry.gif
A jeśli chodzi o tego Strażnika to spewnością ma 1000 siły jak nie 100000 siły
mad.gif
O LOL. Poprostu ma mistrza w jednorecznych i potrafi często zadać krytczny cios który zazwyczaj odbiera wiekszość życia. pozdro Alllll

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom