Skrypty Do Plemion (za Friko)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam was drodzy gupowicze xD. Mam do was wielką prośbe. Otóż nie stać mnie na konto premium do gry plemiona. W związku z tym poszukuję skryptów (nie ważne czy legalne czy nie ;]). Jeżeli ktoś by znalazł jakiś porządny, to byłbym wdzięczny gdyby dał link do niego w tym temacie. Tylko żeby płacić nie trzeba było xD
Z góry thx :)

PS. Ten skrypt - jeśli kto wie jak zainstalować to proszę o instrukcję =]

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
AS, ty mały głupolu xD.
Wchodzisz w ten link co podałeś, na dole masz download. Najpierw wchodzisz w download wersji englisz, i na tej stronie, która ci wtedy wyskoczy klikasz "instal this script", który znajduje się w prawym, górnym rogu strony. Wyskoczy ci okienko i po odliczaniu kliknij na "instal". Już masz zainstalowaną wersję angielską skryptu.
Potem wracasz do strony z twego linku i klikasz w downloadzie, na spolszczenie. wyskoczy ci identyczne okienko jak wcześniej podczas instalacji englisz werszion xD. Klikasz na instaluj i masz gotowe skrypty. Tak myślę, bo ja nie sprawdziłem czy działa (nie gram w plemiona).
Tylko pamiętaj, że to wszystko chodzi na firefoxie.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
ściągnąłem, włączam jakiś błąd wyskoczył. nawet nie będe pokazywał jaki. coś ze źródłem czy coś.. to lipa ;/

kamcio7890

New Member
siema postąpilem tak jak mówiliście wcześniej :D ściągłem nawet ten program greasemonkey ale dalej mi nie chodzi :( możecie mi powiedzieć dlaczego ??

Do góry Bottom