Skarby Grega

Status
Zamknięty.

Muzin1234

Member
Witam wszystkich .. Mam problem , ponieważ od niedawna zacząłem ponownie grę w G2NK .. Jest pewna misja od grega który nakazuje mi wydobyć jego skarby.. Wydobyłem już 1 na płaskowyżu , przy wodospadach i przy schodach prowadzących do farmy Bengara.
Właśnie jest problem bo nie mogę znaleźć 2 na płaskowyżu mówi mi żebym poszedł na płaskowyż znajdę tam 2 kopce.. 1 już znalazłem ale 2 nie mogę znaleźć ..
Proszę o pomoc .. Thx

Pandrodor

Member
Jeden jest za domem Bengara, drugi na wyspie wiesz której, trzeci koło przełęczy przy wodospadzie, czwarty niedaleko owych schodów...i to chyba wszystkie, nie? Tobie chyba tego z wyspy brakuje. Tylko się na topielca przygotuj ^^

Czółko.

Muzin1234

Member
Nie na wysepce już miałem a patrzyłem przy przełęczy nic nie ma ..

tomisakis

Whiskas
VIP
Czwarty skarb znajduje się za stodołą na farmie Bengara. Poszukaj tam a znajdziesz.

Muzin1234

Member
Za stodołą już zrobiłem ale tylko przy tej przełęczy coś nie pasi bo nie ma ..

Pandrodor

Member
Jest, jest. Zaraz przy jeziorku, ino po drugiej stronie wodospadu niż przełęcz. Od tej stron co ten myśliwy idzie gdy już z nim pogadasz.

Pandrodor

Member
Nie widać go trochę bo jest przy samym jeziorku (przy ścianie skalnej) i topielec na nim stoi.

McRrafek

New Member
Stan przed przejsciem na przelecz (tam gdzie stoja paladyni) i idz troche w lewo (wzdluz tej malej rzeki) i tam bedzie ten krzyzyk i chyba dwa topielce ^^

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom