Skad Wziac Najlepsza Tarcze I Miecz?

Status
Zamknięty.

kub_kins

New Member
Witam :p
Mam male pytanko, mianowice skad moge wziac najlepsza tarcze i miecz, albo chociaz dobrej jakosci :D?
Z gory dzieki! :)
Pozdrawiam B)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
tarcze najlepsza to zabic Rhobara...

mieczyk 1 reczny, jak lubisz grac wykorzustujac bledy gry i bugi, to kupisz ognisty miecz u Kowala w tej pierwszej wsi co ja wyzwalasz.. Ardea bodajze?

a jak umiesz grac bez tego, to po 1: są w "Skrzyniach", po 2 np. miecz nordmarski czy cos takiego mozesz wykuc, niezle nawet, albo Miecz Wenzela... w jaskini kolo Montery... broni w G3 jestr mnóstwo i tyle :p

@jFF
To Wenzel właśnie :p ale tarcza króla lepsza ^^

jFF

New Member
Dobrą tarcze możesz zdobyć już na samym początku gry :) Musisz jedynie pobić uwięzionego paladyna w Cape Dun ( zapomniałem jak się nazywa :p ) i najzwyczajniej podnieść upuszczoną przez niego tarczę, nie pogniewa się ...

Phantom Lord

Active Member
A najlepszy mieć to Gniew Innosa... No niestety, żeby go zdobyć musisz otworzyć 48 skrzyń porozmieszczanych w różnych miejscach na całej mapie, nieraz absurdalnych... Gdzie są skrzynie, znajdziesz to w temacie "Mapy", oznaczone są tam brązowym kolorem.

Poza tym powinny być gdzieś też napisane przedmioty, które dostaniesz w danej skrzyni. Seek...

szczurek

Menda serowa
Weteran
CYTAT
Poza tym powinny być gdzieś też napisane przedmioty, które dostaniesz w danej skrzyni. Seek...

Przedmioty w skrzyniach generowane są losowo, jeśli raz miałeś coś w skrzyni nie znaczy to że będzie tu za drugim razem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom