Skaczacy Obraz

Status
Zamknięty.

zino

Member
Oto moja konfiguracja:

Athlon 2,0
512 ramu
Ati Radeon 9550 128 mb

Gram na małych detalach i rozdiałce 800x600 obraz mi strasznie skacze czy to może być wina grafiki czy może małej ilosci ramu
i czy gdybym miał 1024 mb ramu to mugłbym pograc na medium????

LucekPL

New Member
graj na low detalach i na roździałce 1024 na 768 albo deczko wiekszej i na medium ci nie pojdzie tzn bedzie szlo ale bedzie sie przycinać myśle zeby grać na medium to musisz miec ver 1.7 i 1536 mb ram to pójdzie ^^

Dark Shadows

Active Member
Lucek mu się na rozdziałce 800x600 tnie to, co dopiero na 1024x768 jak mu poleciłeś. :D

Zino twój komputer jest bardzo słaby jak na tą grę. MINIMALNIE potrzeba 2 ghz (to masz), 128 mb karty graficznej masz, ale karta najlepsza nie jest też. Po za tym masz o połowę za mało ramu na minimalną ilość potrzebną. Skoro na małych detalach obraz ci strasznie się tnie to raczej nie pograsz komfortowo no chyba, że powyłączasz wszystko, co się da.

Jak byś miał 1 giga ramu powinno iść na medium, ale ja mam 3 ghz procka, giga ramu i 256 mb karty graficznej i na MEDIUM mi się tnie. Wiec wątpię jak to będzie działać u ciebie. Masz słaby procek.

Jednak z tym giga ramu od razu poczujesz różnice i będzie się dało grać.

PS: Lucek czytaj ze zrozumieniem. To już drugi raz piszesz nieco nie na temat. On gra na niskich detalach i mu się tnie a ty mu radzisz by grał na low. Ehh.

Pozdrawiam.

LucekPL

New Member
Nio wiesz mi się na 800 x 600 tneło a na 1024 x 768 nie tneło mi się poradziłem mu tylko żeby tak se dał i skołował patch 1.7 i dał na low detale wiec nie mów że nie na temat pisze ok ?

zino

Member
LuckePL zapimniałem powiedzieć mam polską wersję ze wszystkimu pathami

ale dlaczego się tnie tekstury są gorsze niż w oblivionie na tym low a i tak obek mi lepiej chodzi od gothicka

Dark Shadows

Active Member
Trzeba było Lucek napisać, dlaczego 1024x768 jest lepsze od 800x600. ;)

ale dlaczego się tnie tekstury są gorsze niż w oblivionie na tym low a i tak obek mi lepiej chodzi od gothicka

Bo widzisz Oblivion nie potrzebował takiego kompa jak Gothic 3. Mi też oblivion chodził bez problemu, a Gothic 3 już nie. Tekstury w Gothicu 3 nie są gorsze niż w Oblivione. Włącz sobie wszystko na full. :p Programiści skopali kod gry i dlatego, są takie ogromne wymagania i problemy z płynnością. Trzeba czekać na nowe patche i tyle.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom