Siemka. Jestem Mateusz pochodzę z Krakowa z Nowej Huty. Mam 15 lat. Lubie gry z dobrą fabuła. To podstawa. Lubie też dobre animki zwłaszcza Naruto i Naruto Shippuuden oraz Bleach.
Witamy. Nie spamuj,nie przeklinaj, nie denerwuj innych. Zostań na dłużej i dołacz do Zakonu Świętego Miecza i którejś z gildii. Obczaj temat Co w Trawie piszczy i regulamin też zobacz.
Witaj. Przestrzegaj regulaminu i jak Kacperex powie nie to pamiętaj że nic nie zdziałasz . Zostań na dłużej i nie kieruj się fabułą w grach bo daleko nie zajedziesz
Witam nowego użytkownika, rozgość się i zapoznaj z zasadami panującymi na forum. Z początku jest dziwnie(pamiętam swoje początki)
Później jak u mamy w domu ^^
Chodzi o to że teraz jest coraz więcej gier z bezsensowną fabułą i jeśli będzie się nią zanadto przejmował to wkrótce nie będzie miał w co grac . Oczywiście są odstępstwa od reguły np. Heavy rain
Siema Marchewko. Też lubię Naruto oraz Shippuudena, choć ostatnio raczej mangową wersję. Gier z dobrą fabułą jest pełno, trzeba tylko umieć szukać. Szkoda, że Heavy Rain nie jest na PC, bo z tego co słyszałem, jest naprawdę świetne, poza tym twórców Fahrenheita - naprawdę dobrej (choć męczącej) gry...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.