Siemka

Marchew

New Member
Siemka. Jestem Mateusz pochodzę z Krakowa z Nowej Huty. Mam 15 lat. Lubie gry z dobrą fabuła. To podstawa. Lubie też dobre animki zwłaszcza Naruto i Naruto Shippuuden oraz Bleach.

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy. Nie spamuj,nie przeklinaj, nie denerwuj innych. Zostań na dłużej i dołacz do Zakonu Świętego Miecza i którejś z gildii. Obczaj temat Co w Trawie piszczy i regulamin też zobacz.

Jakiś sport uprawiasz?

HousE

Obywatel
Witaj. Przestrzegaj regulaminu i jak Kacperex powie nie to pamiętaj że nic nie zdziałasz :). Zostań na dłużej i nie kieruj się fabułą w grach bo daleko nie zajedziesz :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zostań na dłużej i nie kieruj się fabułą w grach bo daleko nie zajedziesz :)

Chyba tego nie chwytam :p

Witam nowego użytkownika, rozgość się i zapoznaj z zasadami panującymi na forum. Z początku jest dziwnie(pamiętam swoje początki)
Później jak u mamy w domu ^^

Pozdrawiam

HousE

Obywatel
Lubie gry z dobrą fabuła
Zostań na dłużej i nie kieruj się fabułą w grach bo daleko nie zajedziesz

Chyba tego nie chwytam

Chodzi o to że teraz jest coraz więcej gier z bezsensowną fabułą i jeśli będzie się nią zanadto przejmował to wkrótce nie będzie miał w co grac :p. Oczywiście są odstępstwa od reguły np. Heavy rain :)

Fahrenheit

Pimpu?
Siema Marchewko. Też lubię Naruto oraz Shippuudena, choć ostatnio raczej mangową wersję. Gier z dobrą fabułą jest pełno, trzeba tylko umieć szukać. Szkoda, że Heavy Rain nie jest na PC, bo z tego co słyszałem, jest naprawdę świetne, poza tym twórców Fahrenheita - naprawdę dobrej (choć męczącej) gry...

Do góry Bottom