Siemka

kaczka

Dziedzictwo Leader
Cześć jestem kaczka.Mam 13 lat i jestem z woj.pomorskiego.Lubię grać w gothic i w et.Mam tu na forum brata... sie szczurek nazywa.Sie tu zarejestrowałem bo jestem takim troche wielkim maniakiem gothica.

szczurek

Menda serowa
Weteran
A no właśnie, jakby coś rozrabiał chłopak to prosze mnie poinformować, osobiście przez łeb zdziele ;p
Trzeba kontynuować rodzinny interes xD Jak mnie tu zabraknie ktoś musi ciągnąć ten wozek dalej z Kacpim i resztą :D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
witaj kaczka :) - tradycja rodzinna dobra rzecz ;)

szczurek :) dobre - kurcze ale mam szczescie że nie mam starszego brata :lol: - nie ma mnie kto zdzielić :p

daria

Szejn
Weteran
Rzadko tu piszę, ale Ciebie akurat chcę przywitać ;)
szczurek zarejestrował się tu osiem lat temu (osz kurde, a forum ma 5 lat z tego co wiem ;p)(oj, pomyliło mi się :p Ale ja nie wiedziałam ile forum istnieje, tak to bym się skapnęła... Dziwne, bo wchodząc w twój profil, zauważyłam, że w 2000 się zarejestrowałeś ;) Dobra tam... :D, czyli miał 12 lat. Ty jesteś o rok starszy niż on wtedy i oczywiście mamy nadzieję, że pójdziesz w jego ślady i brat nie będzie musiał Ci warnów stawiać...
Wiesz, my takie lenie w administracji, więc nie próbuj nam problemów i roboty stwarzać, bo wystarczy tylko jedna wiadomość na gg szczuraa i po Tobie xD
Nie, a tak poważnie, to witam. Zadomów się, pisze dużo, ale bez spamu...
Regulaminu nie czytaj, szczurek Ci powie, w końcu to były admin, to pewnie na pamięć go zna, co szczurek? :)

Pozdrawiam, Daria.

Thran

Che Świniara
Kaczka = Rex ? bo Szczur coś wczoraj na SB gadał że to ty ziomuś tu Count Dooku z GK pamiętasz jeszcze :D ? no i witka na forum wbij posty i wbijaj do buntowników bo Najemnicy są Pfe i Be :p

kaczka

Dziedzictwo Leader
Nie, nie , Rex to tez moj brat jest:p duza ta rodzinka nie? :)Ale on juz nie bardzo w cos wogole gra bo on robi strony itp.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
LOl....to się nam rodzinka powiększa...szczur....kaczka...co będzie następne ?
jakiego zwierzaka chowacie ;]
A na serio to witam Juniora xD
Jak szczur kiedyś odejdziesz to osobiście...skopie ci dupsko.....

Nekromanta Boom

Dzika Karta
Weteran
To do czego to doszło, teraz już nawet rodziny się złażą na tym forum.
Chyba zacznę przygotowywać się mentalnie, że za jakieś pare lat jak sam się dorobię dzieciaka, to będę mu kazał postować na G Up. A co?

Siemka tak w ogóle. ;)

kaczka

Dziedzictwo Leader
Hehe.... Ja tam nie mam zamiaru odchodzic przez najblizsze pare lat, bo "dopiero co tu trafilem".A szczur tez raczej nie odejdzie, a moze nawet bedzie jeszcze ktos np.Trol.Tez brachol maly w Gothica pogrywa, nawet dobry.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Apokalypsa..2klony szczura....to by było coś xD

MadMack

Forumowy lol
Szczur - Kaczka - kur** zwierzyniec się robi ^^ Skoro brat szczura, to spoko - witam ^^ A skoro maniak ET - to go muszę kiedyś przez swoją lunetę przepuścić ;p Niech wie chłopak z kim ma nie zadzierać - hehehe ;p

Pozdrawiam

szczurek

Menda serowa
Weteran
To jeszcze taka ciekawostka, rex ma teraz nick Lisek, a najmłodszy z braci - Trol, tak więc z tym zwierzyńcem coś jest na rzeczy, zwłaszcza że w realu jestem zając ;p

Do góry Bottom