Siemka! I Likespam Wita!

ILikeSpam

New Member
Witam Was Szanowni Użytkownicy!

Na imię mam Kacper. Niektórzy zwą mnie Virus ;-)
W Gothica Pierwszy raz zagrałem blisko 7 lat temu... Ahh.. Uwiodły mnie te klimaty ;-)
Nie tak dawno skończyłem z Metinem :p To chlerstwo strasznie uzależnia ;-D Wczoraj ukończyłem Gothica III ZB. W Arcanię póki co nie zagram ( za droga, z tego co czytałem to to już nie są te klimaty ;-) ) Obecnie gram w G2 NK, King's bounty czasami cs ;-)
Interesuję się przede wszystkim sportem. Od niedawna piszę pluginy do cs-a.

Myślę że tyle Wam powinno starczyć ;-)

Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej, napiszcie! ;-D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Witaj na forum, obadaj regulamin i takie tam, gdzieś tam masz temat dla nowych użytkowników, go warto też przeczytać. Możesz wkręcić się do Gothic Magazine(w sygnaturze mam link) albo do gildii. Oooo możesz sobie blogaska założyć. Dużo możliwości, nie?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
No siema.
Nie graj już więcej w metina, nudne to jak cholera. CS jest nawet niezły, ale szybko może się przejeść, nie mogę już na niego patrzeć. Jeśli mogę coś zasugerować - Enemy Territory jest lepsze i w 100% procentach darmowe ; )

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Oby ten nick nie okazał się proroczym.

Witamy na tym padole łez bólu i cierpienia :cool:

Souler

New Member
Witaj nowy użytkowniku. Nie będę ci pisał żebyś się zapoznał z regulaminem i takie tam, bo to nie moja działka. Co do metina to lepiej przerzuć się na lineage 2 (o wiele lepsze). Tak jak pisał Arven Cs jest fajny, ale dość szybko zaczyna się nudzić. To takie małe rady. Więc nabijaj posty i baw się dobrze. :D

Dark Fenix

Strażnik Pana Ciemności
Członek Załogi
Redakcja
Witaj.
Metina nie graj mi się znudził po 20 min. Arcani nie polecam, bo to już nie ta gra. Trzyma się regulaminu i zostań z nami dłużej.
Powodzenia

Do góry Bottom