Siemka :d

moniaboss

New Member
Hej, mam na imię Monika, mam 17 lat i jestem ze śląska :) bu. I co jeszcze? :p moge Wam napisac, że słucham rocka, czytam co nieco ksiązek, rysuje no i pogrywam w Gothica :p

T

Thran

Guest
Witamy kolejną dziewczynę na GUP mam nadzieje że zostaniesz z nami na trochę :p

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
No, no.. kolejna dziewczyna. Coraz więcej teraz was się tu rejestruje. Może z aktywnością nie jest aż tak dobrze, ale przynajmniej jesteście. Witam Cię bardzo serdecznie : ) A masz więcej zainteresować itp? Spróbuj napisać coś więcej :)

moniaboss

New Member
Zostane, o to sie nie martwcie ;) A jeśli chodzi o zainteresowania... fotografia - jak już znajdę troche czasu to lubie poszwendać sie z aparatem ;) może i amatorsko ale zawsze coś :p

Akasemis

Member
No,no,no witam Monikę, coraz więcej dziewczyn na gup :p
Zapraszam do uczestniczenia na forum, jeżeli chciałabyś pograć w gothica przez neta (na silniku tibii zmodyfikowanym z nowymi potworami,mapę upodobnioną do Gothic I, nowymi broniami itp.,itd.) to zapraszam to działu "Gothic-Online" tam jest wszystko, i link do naszego forum ;)

Pozdro

Kyroge

Member
Witam Kolejną dziewczynę na Forum ;)
CYTAT(Anioł Stróż)
Może z aktywnością nie jest aż tak dobrze

No wiesz co As... Fakt, dziewczyny mało tu piszą, ale ja staram się być aktywna, tylko ta Krucjata... Nie mam tyle czasu na wszystko ;)
Monia - Życzę Ci miluśkiego pobytu na Forum!
Pozdro

konrad-kli

New Member
Kolejna dziewczyna.
Jeszcze troche a będzie ich tu więcej niż chłopaków XD

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Wierz mi, że tylko nieliczne które się witają w tym dziale zostają na dłużej. Szkoda bo te które siedzą tu regularnie zawsze urozmaicają forum ;] .

Żeby bez offtopa, to witam i bla bla;P

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Siemka :D Kolejna dziewczyna na forum. Jak miło. Pozdrawiam

Do góry Bottom