Siemano

Krugerius

New Member
Witam wszystkich :)

Szybko o mnie a więc: Ulubiona część to oczywiście Gothic 1 chociaż nie pogardzę żadną z części do 3 włącznie, zmierzchu bogów niestety nie ukończyłem, a Arcani po zagraniu w demo nie zamierzam nawet instalować. Lubie gry: strategiczne (Twierdza, Twierdza Krzyżowiec, AoE w szczególności II, najnowszą cywilizacje, HoI 1 i 2), sportowe oraz ubóstwiam grę Dragon Age wraz z dodatkiem przebudzenie. Słucham rapu/hip-hopu , Sabatonu i niektórych kawałków Hansa Zimmermana. Interesuje się historią chociaż studiuje Geologie. Na przyszłość uprzedzam, że mam pewne problemu z ortografią i mimo starań może pojawić się gdzieś nieproszony byk ;)

Pozdrawiam wszystkich

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy serdecznie na Gothic Up.

Ot co gościnne i radosne to miejsce, jednak równie ciekawe co zdradliwe :)
Tak więc by lepiej zrozumieć z czym masz do czynienia zapraszam do lektury tematu
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-102/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Binek7

Member
Witam, witam. :)

Mam nadzieje, że nie znikniesz po napisaniu paru postów. Polecam wstąpienie do któregoś z 3 obozów, ale tylko ten Nowy jest prawidłowy. :D

Electric Dragon

Majster
Weteran
Witaj, kolejny student zawitał do nas. Miło. Rozumiem, że jako dorosłego nie muszę o pewnych rzeczach uprzedzać? :) Baw się z nami dobrze.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Robiło się ciemno, Magiczna Bariera dzisiaj w wyjątkowo złym humorze ciskała łańcuchami błyskawic po niebie. Romek spokojnym, monotonnym krokiem zbliżał się w kierunku Placu Wymian z nadzieją, że spotka tam potencjalnego kandydata na członka Bractwa. Podszedł na brzeg stawu, przy którym Krugierus odkasływał resztki wody z płuc.
- Niemiłe powitanie, ale nie przejmuj się, każdy tak miał. - Romek uśmiechnął się
- Kim jesteś?
- Mówią na mnie Romek, jestem nowicjuszem w Obozie Bractwa Śniącego, Boga który może nas uratować i wyzwolić z tego zapomnianego przez innych Bogów miejsca. Przyszedłem do Ciebie z pewną propozycją....
- Jaką? - spytał lekko zdziwiony skazaniec
- Przyjdź do mojego obozu, zapewnimy Ci dach nad głową, pracę oraz grono takich samych jak ty, bo przecież wszyscy jesteśmy niewinni ;) - Znowu się uśmiechnął - Proszę, tutaj masz suchy koc i coś na doładowanie, bowiem droga do Bractwa nie należy do krótkich. - Wręczył Krugierusowi koc zawinięty w rulon i małą, zapieczętowaną paczuszkę, w której wszyscy wiemy co jest ;)

Do góry Bottom