Siemano

605534619

New Member
Siema wszystkim nazywam się Damian mam 15 lat mieszkam w Rejowcu Fabrycznym to w okolicach Chełma .

Moje zainteresowania :
-Sport dokładniej Bieganie
-Lubie gry Strategiczne i RPG (Dragon Age,Morowind The Elder Scrolls,Gothic,Fable moje ulubione)
Słucham głownie rapu a gdy jest źle powtarzam sobie ,, Zawsze może być gorzej" ;] B)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy witamy. Powitać młodego padawana :)

Wtop się w tłum i baw się jak najlepiej. Dołącz do gildii, tworzy się całkiem ciekawy system. Warto spróbować w nim swoich sił.

No i przestrzegaj regulaminu :)

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Witamy!

Jak już Yeed powiedział - dołączaj do Gidlii ;)

-Lubie gry Strategiczne i RPG (Dragon Age,Morowind The Elder Scrolls,Gothic,Fable moje ulubione)

Morrowind jest świetny, niesamowicie klimatyczny. A co ze strategii? ;>

605534619

New Member
Jeszcze nie do końca nie rozgryzłem tego systemu z gildiami ;) głownie mi chodzi o to szpiegowanie. Jeśli chodzi o gry strategiczne to ( Twierdza, Port Royale, Rome Total War, Empire Total War) i Heroes choć nie to nie jest taka typowa strategia, a co do gildii przymierzam się na buntowników.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Witaj

Poczytaj "Co w trawie piszczy", stosuj sie do regulaminu oraz dołącz do jakiejś gildii, by jakoś zabić czas spędzony na forum :).

głownie mi chodzi o to szpiegowanie.
Nie rozumiem? Chcesz szpiegowac gildie?

a co do gildii przymierzam się na buntowników.
Buntowników nie ma?

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Heroes choć nie to nie jest taka typowa strategia

IMHO, HoMM to klasyka strategii, tuż obok AoE :p A to, że turówka, a nie RTS, to co innego.

605534619

New Member
Zgodzie się z tobą Heroes należy do klasyki ale szczerze nie słyszałem o AoE . Jeśli chodzi o szpiegowanie to nawet przez myśl mi nie przeszło przeczytałem Co w trawie piszczy i mniej więcej wiem co i jak i dzięki za pomoc.

605534619

New Member
Sorki za nieobecność miałem problemy ze zdrowiem nie mogłem pisać bo leżałem w szpitalu żebyście nie myśleli że zniknąłem. I tak przy okazji witam z powrotem ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witamy ponownie. W szpitalu? Coś poważnego?

Cedric

GołoWąs
leżałem w szpitalu
Choroba ,przypadek ,czy ktoś cie załatwił ?

Mnie załatwili tak że praktycznie 3 klasy podstawówki nie skończyłem . :trollface:
Najpierw 4 mies grypy potem 2 razy po 2 mies w szpitalu i 2 mies nauki ;d

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Najważniejsze, że wszystko już z tobą w porządku. Zapraszam do aktywnego uczestniczenia w życiu forum, oraz w gildiach. Zapraszam do Obozu Bractwa :)

Kacperex

KacŚpioszek
Witamy na forum.
Widać masz ciekawe zainteresowania, też lubię wymienione przez Ciebie gatunki gier wideo. Dobrze, że nic poważnego w szpitalu - teraz jednak - musisz nadrobic zaległości z tym związane ;).
Postaraj się aktywnie uczestniczyć w życiu forum, a na pewno nie pożałujesz czasu z nami spędzonego.

Do góry Bottom